En son hangi diziye başladınız?
Euphoria başladım baya önceden. 2. sezonu izleyesim geldi.

En son hangi diziye başladınız?
Euphoria başladım baya önceden. 2. sezonu izleyesim geldi.

En son Wednesdey dizisini izlemiştim başladım yani. konusu şu şekilde:
Wednesday'in ortaya çıkan psişik yeteneklerde ustalaşma, kasabayı terörize eden korkunç bir cinayet serisini engelleme ve 25 yıl önce ebeveynlerini karıştıran doğaüstü gizemi çözme girişimleri dizinin odak noktalarını oluşturacak. Komediyle korkuyu birbirine karıştıracak olan Wednesday, Nevermore Akademisi'nde geçecek. Wednesday, yeteneklerini bu akademide geliştirmeye çalışacaktır. Ama onunla birlikte aynı okulu paylaşan ergen kızların olması ortalığı karıştıracaktır.
Cevap
13Cevap
jack ryan dizisini izliyorum
Euphoria baya iyiydi dram açısından. En son Wednesday izledim, bu aralar daha çok anime izliyorum.
Genelde anime izlerim nadiren dizi izliyorum.
Chainsaw Man izlemediysen tavsiye ederim.
manifest. sonra dedik ki bir kac bolum eksik gibi, acaba ilk sezon degil mi bu? meger 4. sezonu varmis sadece. Netflix neyin kafasini yasamis da 4. sezondan baslamak isteyecegimizi dusunmus hayret ettik
Kurtlar Vadisi bitmek üzere 91. bölümdeyim ardından "Dünyayla Benim Aramda" veya "Avrupa Yakası" ikisinden birine başlamayı düşünüyorum.
It's okay not be okay dizisine başladım. Bir kesitini gördüm instagramda. İlgimi çekti ve başladım. İyi ki de başlamışım diyorum ⑉
Witcher'a yeniden başladım da oyunlarıyla özellikle de kitaplarıyla kıyaslanamaz
Yaprak Dökümü seyrediyorum. Mübarek hiç mutlu olmuyorlar😂
Başlamadım da niyetim var bakalım. Şöyle tarihi sürükleyici dizi olsa başlarım herhalde
Welcome to waikiki kdrama dizisine başlamıştım, daha bitiremedim.
Dizi seyretmiyorum ya en son squid game izledim o da ilk çıktığı sene seyretmiştim
En son kalp atışını tekrardan izlemeye baslamistim ama bırakmistim belki izlemeye devam ederim
Yabancı olarak wednesday bitirdim en son. Yerli olarak da şahmaran. (beklentimi karşılamadı ama çok da kötü değildi)
Hh bu kötü oldu be fchxbdv
365 gün ikinci filimi izlemiştim
seks in the city izledim sarmadi
Dokuz Oğuz dizisine
The umbrella academy izliyorum şu an
Kurtlar Vadisi Pusu Tabikide
Sıcak kafaya baktım sarmadı
Lost in space
İlk sezonunu izlemiştim
2yi de izledim galiba bakarım belki 3. sezona da.
Brooklyn nine nine
house of the dragon
The expanse
Sons of anarchy
the devils hour
Better call saul
true beauty herkes izlemis bir ben kalmistim
Yasak elma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?