Sadece izlersem dizi olarak geniş aile dizisini izliyorum günümüz dizilerini hiç izlemiyorum çünkü günümüz çöp rezalet ötesi maalesef aldatma cinsellik intikam geniş aile dizisi ise eğlence sıcak hissiyat veriyor 😊 diziler 2011 2012 kadar düzgün di ama sonradan gittikçe bozulmaya başladı ama tabi 2010 2011 de çok düzgün olduğu yıllae değil di tabi ama günümüz den iyiydi
1
1 Yorumla
Soran
1 ay
Aynen öyle ve eskiden daha çok aile veya komedi dizileri vardı şimdi dram ve dediğin gibi cinselliğin yoğun olduğu anlamsız boş diziler var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sadece izlersem dizi olarak geniş aile dizisini izliyorum günümüz dizilerini hiç izlemiyorum çünkü günümüz çöp rezalet ötesi maalesef aldatma cinsellik intikam geniş aile dizisi ise eğlence sıcak hissiyat veriyor 😊 diziler 2011 2012 kadar düzgün di ama sonradan gittikçe bozulmaya başladı ama tabi 2010 2011 de çok düzgün olduğu yıllae değil di tabi ama günümüz den iyiydi
Aynen öyle ve eskiden daha çok aile veya komedi dizileri vardı şimdi dram ve dediğin gibi cinselliğin yoğun olduğu anlamsız boş diziler var
Ömer gayet güzel bir de yakında Kıvanç ve Serenay'ın yeni dizisi çıkacak Aile diye onu da izlemeyi düşünüyorum
Ömer süper ya :D Değişik bir konusu var
Ateş kuşları üç kız kardeş yargi o kız ben derinhayel hesabım kapandı bu yeni hesabim
Geçen gün camdaki kız izliyordum değiştirdim baya saçmalıyorlar çünkü.
Sadece gelsin hayat bildiği gibi yapsın seyrediyorum perşembe günleri
Netflix izliyorum, tv pek izlemiyorum. İzlesem de tv360'a bakıyorum yeşilçam dizileri bazen iyi oluyor, haberler için felan.
Kızılcık şerbeti
Yasak elma
Gönül Dağı Yalı çapkını Ömer favori dizilerin☺️
Gönül Dağı 🖐️
Tacsiz prenses güzel günler
Yasak elma yalı çapkını başka da yk.
Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz
Ateş kuşları der susarım...
Ben de izliyorum onu ama çok yavaş ilerliyor sanki ya
Eee daha yeni taşlar yerine yawaş yawaş otursun zten kii inşallah hemen bitirmezler diziyi
İnşallah konuyu çözmeden final yapmasınlar o yeter :D
Barbar bütün konuların üstesinden gelicek evelallah;))
Guzel gunler, arada bir de yasak elma
Kuruluş Osman
Yasak elma
Camdaki Kız
Dokuz oğuz
Çöp adam
Eskiden Hekimoğlu izliyordum güzel dizi
Yasak elma