Cumartesi akşamını ödüllendirmek için ne izlemeli? Film önerilerine açığım..

Cumartesi akşamını ödüllendirmek için ne izlemeli? Film önerilerine açığım..
Selamlar,
Eğer izlemediysen ben sana güzel bir İspanyol yapımı olan Görünmeyen Misafir filmini mutlaka tavsiye ederim. Gerçekten film baştan sona kadar seni içinde tutacaktır.
Ayrıca harika ve ters köşe sonu ile oldukça şaşırtacaktır. Bunun dışında yine izlemediysen Makinist filmini tavsiye ederim.
Senin yorumunu bekliyordum.. Görünmeyen misafir benim zevkime uygun görünüyor, ilgimi çekti.
İzledim. Dediğin kadar varmış!
Zevkine güvenmem gerektiğini anlamıştım, teşekkür ederim.
Selamlar,
The Batman filmini tavsiye edebilirim, oldukça başarılı bulduğum bir filmdir ben izlerken sevmiştim çünkü görsel efektleri çok başarılı bir film. konusu şu şekilde:
The Batman, suçluların kalplerine korku salan Batman'in Riddler isimli bir seri katille mücadelesini konu ediyor. Batman olarak iki yıl sokaklarda dolaşmak ve suçlulara korku salmak Bruce Wayne'i Gotham City'nin karanlığının kalbine sürükledi. Gizemli bir seri katil Riddler, şehrin seçkinlerini hedef alıp bir dizi sadist ve hain saldırı gerçekleştirdiğinde Batman, Riddler'in izini sürmeye başlar. İpuçlarınını peşinden giden Batman'in yolu bu süreçte Catwoman olarak bilinen Selina Kyle, Penguen olarak da bilinen Oswald Cobblepot ve Carmine Falcone gibi karakterlerle kesişir. Batman kurduğu yeni ilişkilerin de yardımıyla suçluların maskesini düşürmek ve Gotham Şehri’ni eski huzuruna kavuşturmak için zorlu bir mücadeleye girişir..
Cevap
5Cevap
Netflix den rastgele seç
Rastgele bulamıyorum
Tek mi izleyeceksin?
evet
Love
Netflix de yok. İyi geceler
Teşekkür ederim.
Sevdiğin şeyler izlenir
Lupin izle
Dizi değil mi bu?
Evet iyi gider
Yok, bu akşam istemiyorum dizi. Hemen sonunu görebileceğim bir şey izlemek istiyorum.
Ne tür seversib
Polisiye, gerilim
Zindan adadı
izledim
Gerçeğin peşinde
Film mi bu
Film
Teşekkürler
Rica
Seksi bişeyler aç işte
Babylon
Zorno.