Netflix bildiğiniz güzel bir film önerir misiniz?

Canım aşırı sıkılıyor böyle aksiyon olabilir komedi olabilir dram olmasın benlik değil
Selamlar,
Özellikle bir film sever olarak. Benimde çok keyifle takip ettiğim filmlerden senin için güzel bir liste yapabilirim. Şimdiden keyifli seyirler diliyorum.
Türk dizisi istersen Antropoz var. İzledim geçen gün. Kurgusu bence çok güzeldi baya keyif aldım ama sonu inanılmaz kötüydü. Tabi ben uzun bir otobüs yolculuğunda izledim. Sonu dışında baya sevdim.
Açıkçası türk diziler pek sarmıyor beni
The extraction filmini önerebilirim aksiyon türünde bir film
Konusu da şöyle Hintli bir iş adamının oğlunu yine Hintli bir uyuşturucu baronu kaçırıyor daha sonra bu çocuğun kurtarılması için Amerikalı eski bir askeri personelden yardım alınıyor Bu sırada gerçekleşen olaylar çatışmalar bunları konu alıyor çocuğun kurtarılması zaten başrolünde Thor filminden tanıdığımız Chris var
Cevap
14Cevap
The adam project filmini tavsiye edebilirim.
The Adam Project, kendisinin daha genç versiyonuyla tanışmak için zamanda yolculuk yapan bir adamın hikayesini konu ediyor. 13 yaşındaki halinden yardım almak için zamanda yolculuk yapan adam, kendisini beklenmedik durumların içinde bulur.
Aksiyonuyla görsel şöleniyle duygusal dokunuşlarıyla gaayet güzel bir film olmuş. Epeydir böyle filmlerle karşılaşmıyorduk, güzel olmuş. Tavsiye olunur. İyi seyirler
Oyunculuk kadro yerinde.. Sürükleyicilik iyi denebilir.. Ara ara karışık mantık dışı şeylerde oluyor.. Aile ve çocuk filmi.
Tessekur ederim
Rica ederim
Böyle bana aksiyon olmali bütün zombi filimler izledim 😂
Zombie land 1-2, ben efsaneyim filmi. bunlar da güzel zombi filmleridir :D
glass onion var ya guzel aslında ilk filmi kniives out katil kim oyunu- platform var eskidir ama severim
Peki çok tessekur ederim
Walking dead serisi
Aladdin bayağı komikti ve hükümeti eleştirmek amaçlı çok zekice işlenmiş bir film.
Visavis die bi dizi var 2 bölüm izledim güzeldi sonra fırsat olmadı hapishanede geçiyor şiddet var aksiyon var ne istersen kadınlarla dolu olan bi hapishane işte
Netflix değil de amazon prime varsa the peripheral güzel dizi
YOU film değil 2 sezonluk dizi sabırsızlıkla 3 ü bekliyorum
Mezarlık çok iyi bence ama birazcık dram ama
Bir ama fazla olmuş
Yarida kestigim bir filim dram filimler niye bilmiyorum sevmiyorum acikcasi
Hep yek kesinlikle izlemelisin
After life veya eofw olabilir
Netflixten olması şart mı?
Donma noktası...
Kesinlikle izlemelisin
Erotik bir şeyler takıl işte
Film değil de dizi öneririm, şansa Başkan