Artificial Intelligence. İnsanlığımızı sorgulatiyor. Nedir ki insan olmak? Belki bizler de sadece biyolojik robotlarız.. haha robot gibi çalışmıyor muyuz zaten 😂
@berillanız Fantastik bir film. Mitolojik yaratıklar var. Çocukken izlemiştim çok detaylı hatırlamıyorum. Bir ailede anne ortadan kayboluyordu. Baba ve 2 çocuk onu bulmaya çalışıyorlardı. Bir kitabın içine giriyorlardı galiba. Bayılmıştım izlerken. Fakat bir daha asla bulamadım o filmi internette ne kadar aradıysam da. Aklıma gelmişken Jumanji ve Yıldız Tozu filmleri de bence çok iyidir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Barış Akarsu: Merhaba… İzlemediğim halde birde 😊 ne kadardır bekliyorum bi türlü düşmedi nete
Piyanist, Inception, Fight Clup
Artificial Intelligence. İnsanlığımızı sorgulatiyor. Nedir ki insan olmak? Belki bizler de sadece biyolojik robotlarız.. haha robot gibi çalışmıyor muyuz zaten 😂
Hahaha bu açıdan bakınca haklısın galiba 😂😂
La case de papel. Müq bir film. İzlemenizi tavsiye ederim...
Son bölümlerde sıkmaya başlasa da benimde keyifle izlediğim bir dizi filmdi.
Ayla güzeldi cidden bende cok varda yeşil yol ve sihirbaz ve piyanist dicem
Tür olarak değişir tabiki duygusal film dersen Titanic komedi PK gizem Talash (Aamir Khan filmi) Esaretin Bedeli de güzeldi
Aksiyon Apukalipto Diriliş Prestij Hız Tuzağı da iyidir gerilim Nefesini Tut asya filmi Parazit
5. Element, Matrix, Unicorn'un Yolculuğu, Dövüş Kulübü, Zindan Adası, Yüzüklerin Efendisi vs. vs.
Unicornnun yolculuğu nasıl bir şey
@berillanız Fantastik bir film. Mitolojik yaratıklar var. Çocukken izlemiştim çok detaylı hatırlamıyorum. Bir ailede anne ortadan kayboluyordu. Baba ve 2 çocuk onu bulmaya çalışıyorlardı. Bir kitabın içine giriyorlardı galiba. Bayılmıştım izlerken. Fakat bir daha asla bulamadım o filmi internette ne kadar aradıysam da. Aklıma gelmişken Jumanji ve Yıldız Tozu filmleri de bence çok iyidir.
Teşekkür ederim mutlaka izleyeceğim :)
Jumanji izlemiştim
@berillanız Bulursan lütfen bana da söyle. :)
Voyage of the unicorn
Yazınca çıkıyor zaten
@berillanız Çıkıyor da sadece adı çıkıyor izlenecek bir yer bulamadım hiç.
Cidden ben de şimdi bulamadım çokta merak ettim ya
Net Interstellar derim. Bana göre tüm zamanların gelmiş geçmiş en iyi filmi
incir reçeli benim hayatımı anlatıyor izleyinnn :D saygılarr
İyiki varsın Eren, Veda ve bi film daha vardı sanki ama adını unuttum
Titanik- matrix- ınterstaller.
Aamir khan "her çocuk özeldir "
Matrix diyesim geldi
Evet.99 yılındaki imkanlara rağmen 4 ten daha iyiydi.
Doğrudur abi film kurdu değilim o kadar
Her çocuk özeldir filmi
Babylon
The notebook
Hachiko
Joker
7. koğuştaki mucize
Ayla ❤️