20. bölümde son dakika revize yapılmış. Pelin karakterinin hikayesinden çıkarılmasından rahatsız olan fanlar, sosyal medyada "metres" sıfatı kullanarak hakaret ediyormuş. Bunun üzerine revize yapılmış :)

20. bölümde son dakika revize yapılmış. Pelin karakterinin hikayesinden çıkarılmasından rahatsız olan fanlar, sosyal medyada "metres" sıfatı kullanarak hakaret ediyormuş. Bunun üzerine revize yapılmış :)

Yerli dizi izleyecek kadar ruh sağlığım bozuk değil sadece 1 tane diziyi iyi takip etmiştim oda komediydi zaten akıncı tavsiye ederim adamın süper gücünü dizi bittiği halde bile bilmiyorum halen daha buna gülerim mesela 😂🤣
Keşke insanlar teknolojiye gösterdiği özeni insanlara da özen göstermeyi bilse. Mesela kalp kazanmak gibi... Belki hayat bir nevi değişebilir. Öncelikle psikiyatrilar azalır. Depresyon ilacı denen bir şey kalmaz.
Cevap
12Cevap
Uğraşmam
İzledikçe psikolojim bozuluyodu. Ama izlemeyide bırakamıyoru. O yüzden evet her türlü baskıyı yaparım. Yani diğer izleyiciler çok doğru bir şey yapmışlar.
:) insanlar keşke dizilere olan bu tutkularını başka şeylere kullansa…
Şey geldi aklına çakıra gerçek cenaze düzenlemişlerdi…
Bazıları dizilerde yaşıyor hakikaten… 🤷🏼♀️
Dizi izlemiyorum. Fakat dizi izlesem de uğraşmam senaryo neticesinde izler geçerim bu kadar anlam yüklemek manasız
İyi de Pelin metres değildi ki Ferit'in Evlenmeden önceki sevgilisiydi Ferit'in ailesi onun evlenmeye zorladı Pelin de ortada kaldı
Pelin seyrandan cok daha iyi bir karakter olmus. Hanimefendi haddini bilen tam. bir hanimefendi.
Seyran da o kadar guzel kizi oynatmislar ama travsti siniri var awk
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Bu diziyi düzenli izlemiyorum ama başarılı kesinlikle
Bizim halk dizinin etkisinde çok kalıyorlar. Bunlara kafa yormayın 🤣
Amacın Reyting olduğu bir yerde hikayenin ne önemi var ki?
İşte Türkiyenin neden gelişmediğinin örneği admalar uzayda yalam hayalini kuruyor ve yapmaya uğraşıyorlar biz seneryo değiştirtiyoruz
Yaşam*
20 Yıllık iktidarın nasıl orada kaldığını bir kez daha acı şekilde öğrenmiş olduk. Gerçekten ciddi sıkıntıları var bu milletin
İzler geçerim uğraşamam
Fanları kim , ergenler mi
Yaw şunun kaslarını patlatacak biri yokmu
*kaşlarını
Böyle dertlerim olsaydı keske
Of uğraşmam saçma zaten
Bu kadar takmamak gerek
Ben bitti saniyodjm 🤣
Seyrana değer bence
Dizi izmeyi sevmiyorum
İzlemem bile
asla ya