Çocukluğunu yaşayamayan Peri, kocası tarafından aldatılınca böyle bir karaktere dönüştü. Sizce Tamer ona iyi gelecek mi yoksa yaralarını sarması için başka bir şey mi olması gerekiyor?

Çocukluğunu yaşayamayan Peri, kocası tarafından aldatılınca böyle bir karaktere dönüştü. Sizce Tamer ona iyi gelecek mi yoksa yaralarını sarması için başka bir şey mi olması gerekiyor?

Ters köşe yapacaklar. Peri aslında iki kız kardeşten evli olmayıp eniştesiyle yasak ilişki yaşayan. Küvette ölenler de ablası ve eniştesi. Kaza değil. Saç kurutma makinesini küvete atan Peri. Eve girerken atan sigortayı kaldırması da kendi anlatısındaki kurgu. Geçmişinde sevgilisini ablasına kaptırmış ve eski sevgilisinin baldızı olmakla yetinmek zorunda kalmış olabilir.
Veya izlediğimiz her şey Tamer'in hayal dünyası.
Her ne kadar evli insanlarla ilişkiyi normalleştirmeye çalışsa da asla kabul etmediğim bir şey bu. İstediği kadar küçüklüğü berbat geçsin, hepimiz el bebek gül bebek yaşamadık ama bunu bahane ederek bu iğrenç durumu normalleştirmeye çalışması gerçekten absürt. Bence adama da aşıl değil, sadece eşine ve kardeşine duyduğu nefretin acısını çıkarmak için sağa sola saldırıyor. Aşk değil hırs var.
Cevap
9Cevap
Etmiyorum
Hayır merak etmiyorum aslında dizi izlemedim isminden dolayı çöp adam ne ya böyle dizi ismi mi olur kesin ismi gibi saçmadır
Çok saçma ya insan kendini kaçıran adama nasl aşık olabilr
stockholm sendromu olabilir
işte seni kaçıran birine aşık oluyorsun
Peri kocasıyla kardeşini öldürdü ihanete uğradığı için bence tamerin hayatını karartacak peri
Senaristler zevk alıyor bu çarpık ilişkilerde. ya da izleyici mi demeliyim.
Misafirliğe gittiğim bir evde maruz kalmistim asiri saçma
Hiç merak etmiyorum bu adamada şizofren rolünü vermişler resmen
Hayr gerçekten cocukluk yaşamayan kağıt toplayan çocukları gördükte dizi izlemeye gerek kalmıyor
Lütfen kendi yarasını kendisi sarsın tameri rahat bıraksın 😄
bütün derdimiz Peri'nin hikayesiydi hemen merak ediyoruz
Başka birinin olmasi gerekiyor yuva üstüne yuva kurulmaz ah vardır Allah varr 😊
Film gittikçe saçmaladı 2 bölümdür ızlemiyorum
Diziyi izlemediğim için merak etmiyorum
Hayır hiç merak etmiyorum..
Başta iyiydi hoştu ama şuanda nefret ediyorum
Öyle hikayeleri merak ederim
Tamer onu bırakcaak
bana da öyle geliyor. Tamer ayrı hikaye zaten yeni karakter gelsin Peri için
Tiksindim bu diziden
Merak etmiyorum