Ben daha çok sürpriz son ile biten filmleri seviyorum yani sonunu tahmin edemediğimiz veya bizi şaşırtan beklenmedik filmleri seviyorum. bunların dışında genel olarak dram ve bilim kurgu filmlerini seviyorum.
çünkü daha çok hayal gücüne dayanıyor. birde komedi filmlerini seviyorum özellikle ryan reynolds filmleri çok güzel benim için ve eğlenceli.
Süpriz sonla biten tabi ancak çok nadir bulunuyor o tip filmler. Bir tanesini birkaç gün önce izledim yani ne bilim her halde 100 kişi izlese 1 tanesi sonu tahmin edemezdi, gayet başarılıydı. Merak eden olursa adını da yazayım, ya da direkt ekran görüntüsü atayım.
Filmin adı The Collector Koleksiyoncu 2009 yapımı maskeli psikopat koleksiyoncu oluyor başarılı kaliteli film izlemeni öneririm garip sesler çıkarıyor gözleri parlıyor hırlıyor bağırıyor bu adam 😅evde küçük kız vardı pencereden yardım isterken bağırma sesi duyuyor tabi koleksiyoncu o sırada yukarı çıkıyor evin üst katına
Filmde izlersen sabah böcek ilaçlama şirketi de çalışan eleman görürsün yarım gaz maskeli o adam koleksiyoncu nun taa kendisi arkın adında çalışan koleksiyoncu ya sesleniyor şu taraf da arı yuvası var diyor arkin koleksiyoncu da bakıyor tamam işareti çakıyor gece zaten maskeyi yüzünden çekince kim olduğunu katılın ama tabi filmde yüzü hiç görünmüyor
Şöyle söyleyeyim. Ucu açık olan. Yani kötü öldü iyi karakterler mutlu mesut yaşadı değil. Hikaye bir şekilde kendi içinde biter ve diğer filmi beklememiz için çok ufak bir sahne de oha dedirtecek bir şey olması lazım. Mesela adı devamlı geçen ama hiç görünmeyen kötü adamın birden karakterin karşısında dikilmesi ve o anda bitmesi gibi.
Ters köşeyle biten filmlere/dizilere hastayım. İzliyorsun, izliyorsun... Sonuna geldiğinde vayy canına dedirtiyor ya sonu sana. İşte öyle bir son bir filmi/diziyi gözümde muntazam yapıyor.
Bütün film boyunca tahmin ettiğimin tam aksi yönde ters köşe yapıp şaşırtan son isterim çoğunlukla ama bazen de tam da tahmin ettiğim gibi bitsin istiyorum😊
Devamı vatmış izlrnimi verip saçma aniden biten, sanki bir sınraki serisini bekle der tarzda olanlatı...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 ay
her karaktarin ana karaktere etki ettiği ve finalde rol oynadığı , yaşayıp ölüp etkisiz kalmadığı , senaryonun aksiyon sahneleri hariç diyalogları ile bile keyif verdiği sonunda adeta dumara uğratan filmleri
En İyi Cevap