Abi şaka gibi sinemaya gitmeyi düşünüyordum bir bakayım dedim filmlere ve bunu görünce pes dedim. Başka adam mı kalmadı cidden de bunları filmi yapılıyor.
1 ay
Bts Film Mi Çıkarıyor Cidden?

Abi şaka gibi sinemaya gitmeyi düşünüyordum bir bakayım dedim filmlere ve bunu görünce pes dedim. Başka adam mı kalmadı cidden de bunları filmi yapılıyor.
Kanka ön yargıyla bakıyoruz ama eskiden justin bieber da bu tarz etkileşim alırdı bts şarkıyı çıkardığı saatte rekor kıran bir gurup yani sevmiyoruz ön yargıyla bakıyoruz dalga geçiyoruz ama ben DJ im asla dinlemem hiç dikkatimi çekmezde ama bu bir başarı kanka
Ben başarısızlar demiyorum ki başarılılar da zaten. Bak koreyi de severim zaten korelilere karşı pek bir ön yargım da yok ama bts için aynısını demiyorum bence yanlış örnekler çocuklar için özellikle ve fanları aşırı toxic
Ya bize ne her sanatçının fanları farklıdır ona bakarsan
Bts güney kore ekonomisinin yüzde 10 ya da biraz altını tek başına sırtlıyor diye biliyorum. Doğru yanlış bilmiyorum. Eger dogruysa "sadece gelir getirisi" bile yeter filmlerini yapmaya. Ki ben dinlemiyorum ama gerçekten sevilen sayılan kaliteli işler yapan bir grup diye de biliyorum. Onca gereksiz film varken buna tepki gösterilmesi benim açımdan yersiz olur.
Cevap
1Cevap
Belgesel tarzında olabilir
Öyle deme sümeyyeler çıldırır. Analarından babalarından çok seven var sjsjsj
jhahsdjhasdkjashdak Bak bunda haklısın o tipler zaten ilk günden gitmiştir bile
Sümeyye kızlarımızı unuttun ama
Hahahaha pardon da ne bileyim cidden yani pess. Bence o kadar çok filmi çekilebilinecek adam var ki de Bts ne yani cidden saçmalk
Kral çokta şey yapmayalım kalabalıklar hdjdjd
Kardeşim haklısın da o dediklerinin büyük kısmı çoluk çocuk zaten. Zaten gelir bir tanesi birazdan bana sövmeye. Analarına babalarına laf etsek böyle davranmazlar cidden ilginçler
Evet maalesef
En İyi Cevap