En güzel ekip.2018 yılında Songül karakterini canlandıran Gökçe Akyıldız'ın gerçek hayatta hamile olmasıyla 113. bölümde yayın hayatına son veren Kırgın Çiçekler dizisi zamanında yüksek reytingli bir diziydi. Yetimhanedeki kızların hayat zorluklarını anlatan Kırgın Çiçekler dizisi hala Youtube üzerinden izlenilmeye devam ediyor. Bende izlemeye devam eden tayfadayım. Sizin tekrar tekrar izlediğiniz bir dizi var mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eylülün uyuz bi üvey babası vardı galiba badem bıyıklı birde bi kız vardı mal ergen tipli bir şey devamlı ağlıyordu kaderdi galiba adı bunları doğru hatırlıyorumdur umarım
Doğru ıyy Kader hiç sevmem benim favorim Cemre şu öndeki kızlardan sol taraftaki olanı gözlerine bitmişim
Kadersizdi o da napsın valla en sevdiğim karakterdi
Kemal'im yapmaz
Bu ATV niye sefillik konulu diziler cekiyo anlamiyorum
Dixinin konusu dram Atv ile ne alakası var?
Kırgın çiçekler
Kardeşlerim
Ateş cocuklari
Bu dizilerin hepsi ATV nij ve hepsi sefill garip filmleri her fragmanda hep agliyolar zirliyolar evsiz kalıyorlar falan 😂😂
Ahahahahha aynenn kankaa
Kırgın Çiçekler hariç diğer saydığın 2 dizi çöp ama buradaki oyunculuklar muhteşemdi. Kardeşlerim ile Kırgın Çiçeklerin yönetmeni aynı zaten.
Valla bilmiyom ne zaman fragmanını görsem aaaaaaaaaaa uguhuhgu agliyolar çığlık çığlığa falan bı tane kıvırcık saçlı mal vardı hep agliyidu ya da çığlık atiyodu. Bı de Mesude diye bı mal vardı o da kemalik yapmaz diyodu sürekli
Benim kemalim yapmaz 😂😂😂
Kemalim Yapmaz 😂😂😂 Jdjddkdjjd Güldürdün eig seçeceğim seni 🌸
Hayatımda gördüğüm en kemalist kadındı Mesude 😂😂
Aynen öyle bütün dizi boyunca Kemalim deyip durdu 😂😂😂
Kız mesudeee😂😂
Evet biliyordum
Yeni dizilere pek bakmam Sihirli Annem falan bakıyorum
Bir ara adı mutlulugu defalarca izleyip dururdum tekrar tekrar.
Güzel diziydi, hala bazı sahnelerine bakıyorum
Kurtlar vadisi
Paramparça
Başları güzeldi komik bir kadın vardı kel kafalı çocuğun ablası
Lcdp
Tekrar izleyemiyorum
family guy