Hangi süper kahraman sizin ruh ikiziniz?

Daha çok Thor, karakteri oldukça beni andırıyor 🙃
Bu arada, bu "süper" kahramanların büyük çoğunluğu Türk mitolojilerinden gelme, biliyor muydunuz? Ve kendi süper kahramanlarımızı da unutmayalım, bir iki örnek verelim mi? Kurtuluş savaşında işgalcilerin anasını ağlatan "Kara Fatma", sen artık yaşlandın emekli ol dedikleri zaman atıyla İstanbul sur kapılarından birinin altına geçip, yayını kapının yağmur oluğuna takıp kendiyle beraber atının dört ayağını yerden kesecek kadar kaldıran okçu komutanı, Çin işgali altındayken sarayı 40 savaşçısıyla basıp imparatorun saraydan kaçmasına sebep olan Kürşad gibi (saray 10.000 askerle korunuyordu)...
Thor ruh ikizim
Teşekkürler
Rica
wondar woman 😀
Yakışırrrr güzel seçim
bana her şey yakışır 😬🤪
Yakışrrr tabi
eğer fantastik bir evrende olsaydım ben kesinlikle bu kadın olurdum şu 1:45’ten sonra ki hareketlere bak ya ❤️
https://m.youtube.com/watch?v=W_9CcHC3VRs
ay mersi 😂
Cevap
46Cevap
Deadpool
Batman nin olmaması üzücü ama olsun Superman seçtim 😊⚡😅
Güzel seçim
Batman anti kahraman, koymaması gerekirdi zaten.
Senn yapp yeni ankket koya
Listeden seçmiyorum ama "Hancock" tam benim adamım. Hafif serkeş, ne yapacağını bilmiyor ama çok tatlı ☺️
Kesinlikle Deadpool
F) Hiç biri. Şehre onca masrafı açan insanların yaşam kalitesini düşüren insanlara kahraman demem. Bu filmlerde her şeyi abartıyorlar zaten ama amerika yapımlarının çok daha fazla abarttığını düşünüyorum..
kötülerin düşmanı, dul ve yetimin bacanağı halk kahramanı GAZMAN
Harbiden bizim milletin sadece erkeğinde fırlamalık yok 😃
@gülümserkene :D :D
Spider man ama eski olanlardan yenisi baya bozmuşta. d
Aslında süper güçleri olmayan bir süper kahraman BATMAN
Batman tabi ki zeki düşüncesi benim gibi planlı ilerliyor 😊
Süper kahramanlar değil de anti kahramanlar mizaç olarak bana daha uygun. Bakınız.
Bucky barnes (winter soldier) ne kadar aklım bulansada hep doğru yolu bulurum
Harley Quinn :P
Gazman
hiç birisi değil ama ben ruh ikizimi buldum kendime saklıyorum onu yaşasın ruh ikizim :D :D :D
Wonder Woman, İron Man diyorum. Süper kahramanla özdeşleşirken de cinsiyet ayırımına karşıyım.
en çok thor'u seviyorum hem komik hem güzeldi filmleri
Bunlardan bi numara olmaz ruhumu daraltirlar başka seçenekler lazim
Yarasa yok mu?
Yok tatilde
Hiç birini ruh ikizim olarak görmüyorum
Yaşa tek ruhlu kadın😀😀
Benim kahramanım sensin
🙄🙄🙄
En İyi Cevap