Eskiden besin zinciri onu desteklerdi ama şimdi olsa yaşayamazdı çünkü onu doyuracak besin zinciri yok. Zaten bu yüzden nesli tükenmiştir büyük ihtimalle.
Yunan mitolojisinde her şey toprak ana gaia ile mi ne başlıyor sonra uranos kronos diye uzanıyor kronos kehanette erkek olan oğlu tarafından öldürüleceğini öğrendiği için karısının doğruduğu tüm erkek çocukları yiyor. Zeus doğunca karısı artık onu da yemesin diye zeus yerine bir taş veriyor kronosa kronos zeusu yediğini sanarak onu yiyor. Sonra zeus büyüyünce kronosu öldürüyor genel yunan mitolojisi böyle başlıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Werewolf sayılır mı yaaa çoook yakışıklılarrrr fjgjdkgkfjdj
Bilmiyorum onu
Daha gerçekçi olacağım Megaladon diyorum. Müthiş bir canlıymış.
Nesli tükenmiş bir canlı ama okyanuslarda mit ele aldığımızda Kraken sanki daha ilgi uyandırıcı gibi
Gerçekçi düşünüyorum ben o bağlamda.
Eskiden besin zinciri onu desteklerdi ama şimdi olsa yaşayamazdı çünkü onu doyuracak besin zinciri yok. Zaten bu yüzden nesli tükenmiştir büyük ihtimalle.
Kendi yıllarında varmış balinaları hafife alma insanlar soyunu kuruttu megaladon değil.
Onu dedim bende. Şu anki okyanusta bir megalodon bile olsa açlıktan ölür çünkü mevcut balinalar bile bir kaç sene idare ederdi onu.
Medusa bayağı ilgimi çekiyor.
Onun yılanlarını sevmiyorum yılan fobik olduğumdan
Bende Yılan seviyorum. d
Jörmungandr (World serpent-Dünya yılanı) da bir yılan ama ona bakabiliyorum nedense ama başka bir yılana bakamam medusa da dahil
Bana mitoloji öğret
Birisinin öğretmesi ile öğrenilmez kendin öğrenmen lazım
Senin öğretmeni istiyorsam nolcak
Ben öğretemem mitoloji uzmanı değilim
Ucundan bilgi ver ne var
Yunan mitolojisinde her şey toprak ana gaia ile mi ne başlıyor sonra uranos kronos diye uzanıyor kronos kehanette erkek olan oğlu tarafından öldürüleceğini öğrendiği için karısının doğruduğu tüm erkek çocukları yiyor. Zeus doğunca karısı artık onu da yemesin diye zeus yerine bir taş veriyor kronosa kronos zeusu yediğini sanarak onu yiyor. Sonra zeus büyüyünce kronosu öldürüyor genel yunan mitolojisi böyle başlıyor.
E bu firavun hz musa hikayesine benziyp
İllaki esinlenilmiştir bir yerlerden mitoloji sonuçta gerçek şeyler değil
Hadi ya bunu da bilmiyodum
Hayır yok
Thor, Kratos
Kronos var