Diziler & Filmler 1 ay Sen anlat Karadenizi hala benim gibi izleyen var mı? Melike3856_ Takip Et Xper 5 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ben şu an izliyorum çünkü 😂😂 Sen anlat Karadenizi hala benim gibi izleyen var mı? Cevap Yaz 10 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
Ali112364 Takip Et Xper 7 Yaş: 18 , eic 100% 1 ay Eskiden Çarşamba günü Diriliş Ertuğrul 15 reyting sen anlat Karadeniz'de bir okadar alırdı , aynı günde ülkenin bir yarısı dirilişi diğer yarısı karadenizi izlerdi 0 1 Yorumla Melike3856_ 1 ay Cok güzel dizi ama ya iyi rol yapmışlar Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% 1 ay Tekrarını ni bir ara izledim bir kaç kez sonra izlemedim izlemiyorum 0 0 Yorumla
Ozii55 Takip Et Yoda Yaş: 29 1 ay Karadenizi seversen bekleriz hamarat hanım 😉 0 2 Yorumla Melike3856_ 1 ay Ben çok severim zaten Karadenizi nasip kısmet olursa param olsun ilk işim oraya gelmek olacak Yorumla Ozii55 1 ay Beklerim gezmek istersen gezdiririm buraları ama sarma sarman karşılığında 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Eskiden Çarşamba günü Diriliş Ertuğrul 15 reyting sen anlat Karadeniz'de bir okadar alırdı , aynı günde ülkenin bir yarısı dirilişi diğer yarısı karadenizi izlerdi
Cok güzel dizi ama ya iyi rol yapmışlar
Tekrarını ni bir ara izledim bir kaç kez sonra izlemedim izlemiyorum
Karadenizi seversen bekleriz hamarat hanım 😉
Ben çok severim zaten Karadenizi nasip kısmet olursa param olsun ilk işim oraya gelmek olacak
Beklerim gezmek istersen gezdiririm buraları ama sarma sarman karşılığında 😊
Kdkdococ nasıl ki izleyimi bende
Adam akilli seyler izleyin be
Beğenmiyorum
İzlemiyorum usagim
Pek kalmadı izleyen
Trabzonlu olan ben göremekten bıktım ya
Duymadım bile