Eddie Murphy Shrek için Eşek olarak her an geri dönebileceğini söyledi. "Çizmeli Kedi filmleri yaptılar. Bir Eşek filmi yapmaları gerekirdi. Eşek, Çizmeli Kedi'den daha komik." Sizce kim daha komik Eşek mi Çizmeli Kedi mi?
Çizmeli kediyi Shrek filminden türeterek mi yaptılar ben onu başlı başına bir kahraman zannediyordum. Eşek filmi bana göre yapılmamalı eşeği komik yapan sebeplerden bir tanesi zaten Shrekle kurduğu arkadaşlık Ayrıca her filmin içindeki kahramanların da ayrı ayrı filmini yapılmasını pek doğru bulmuyorum. Eşek gerçekten çok komik sempatik samimi bir karakter ancak ben onun shrekle olan atışmalarını dostlugunu beğeniyordum başlı başına bir filmi olsun istemem
Aynen katılıyorum. Shrekle eşşeğin atışmaları gerçekten beğeniliyordu. Bazı karakterlere ayrı filmler yapılmasında bende anlamıyorum bazı filmlerde. Misal Marvel Avengers da herkesin bir ayrı filmi olması lazım olayları anlamak için. Yoksa diğer türlü bazen saçma oluyor. Belki Eşek filminde eşeğin ailesi konu olur ve öyle komediye bağlanır
Bence gelmemeli, tamam eşek komik bir karakter ama her yan karakterin filmi yapılıyor bu da kötü oluyor, ama tabi ki kedi filmi yapıldıysa eşek filmi de olmalı, özellikle eşeğin nasıl konuştuğu ya da yaşadığı maceraları anlatan bir film olabilir. zaten Shrek çok sevdiğim bir animasyon çizgi filmidir. özellikle aşk ve sevgiyi bu kadar iyi işlemeleri, aşkın dış görünüşe bakmadığını ve gerçekten seven kişinin kalbini sevdiğini bizlere çok güzel göstermişti. şarkıları ve şakaları da seviyorum bu filmlerde ki. bence eşek filmi gelmesinden daha çok Shrek 5 filmi gelse daha güzel olurdu. yıllar yeni bir shrek filmi bekliyorum zaten.
Shrek 5 gelse çok güzel olur benimde en çok sevdiğim animasyon filmidir. Ve bence dediğin de olabilir Eşşeğin maceraları anlatan bir film de olabilir komik olurdu.