Diziler & Filmler Tarihi dizileri sever misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yerli yabancı farketmez ben bir ara baya tarihi kore dizi hayranıydım 😅 Tarihi dizileri sever misiniz? Cevapla Tarih Soruları Dizi Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ekstra bir sevgim yok ama güzel işlenmişse çok keyif veriyor. Mekan seçimi önemli rol oynuyor burada. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. Evet yabancı tarihi dizi severim 0 0 Yorumla
bikedigördümgaliba Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yerli yabancı severim tarihi dizileri ama şu an guncelde dolaşan kuruluşmuş, Uyanişmıs onları sevmem. 0 0 Yorumla
HAKAANN99 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Tarihi dizi derken Kore savaşını anlatan film izliyordum bir ara 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hahahaha kore ne 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ülke Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapmaa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ekstra bir sevgim yok ama güzel işlenmişse çok keyif veriyor. Mekan seçimi önemli rol oynuyor burada.
Evet yabancı tarihi dizi severim
Yerli yabancı severim tarihi dizileri ama şu an guncelde dolaşan kuruluşmuş, Uyanişmıs onları sevmem.
Tarihi dizi derken Kore savaşını anlatan film izliyordum bir ara
Çok severim
Evet beni baya içine çeker
Evet seviyorum
Hahahaha kore ne
Ülke
Yapmaa