Aşk-ı Memnu için Adnan Bey aranıyor! Sizce en çok hangi oyuncuya yakışır?

Bence hepsi de uygun ama en iyileri Mehmet Aslantuğ ile Halit Ergenç. Sizce?
Mehmet Aslantuğ diğerlerine nazaran daha masum tipli , boynuzlanmaya müsait gibi
O yüzden o olabilir
Sonuncu adamda çok iyi oyuncu ama onun tipi açık gözlü gibi o role uygun olmaz diye düşünüyorum ama o rolde oynarsa da iyi oynar o da
Seçin yapmak inanılmaz zor, nasıl seçim yapabilirim. Öyle zor ki, ankette ki beyfendilerin hepsi de Adnan Ziyagil'i layığıyla canlandırır, hepsi de o karakterle müsemma kişiler olur eminim ki, hepsi de fevkalade oyuncular.
Ne kadar zorlanmış olsam da Mehmet Aslantuğ diyorum ben.
Keza Hanımın Çiftliği dizisinde de Adnan Bey'i anımsatıyordu rolü bazı konularda, sanırım o diziden esinti olarak Mehmet Aslantuğ'u daha yakın gördüm Ednan Bey'e, ah pardon Adnan Bey'e ☺
Kerem alışık asla olmaz o aldatılacak adam değil. Mustafa uğurlu en çok oraya yakışır ama baya çirkin biri oda olmaz en iyisi içlerinden Mehmet Aslantuğ olmalı.
Cevap
46Cevap
Mehmet Aslantuğ derim. Sanki daha çok yakışır.
Mehmet Aslantuğ'u Adnan rolüne uygun buldum ama yapımı tercih edeceğini sanmıyorum.
Kerem alışık yakışır o olmalı bence
ben daha çok mehmet aslantuğ'u yakıştırdım
Minikler ve oyunculuk olarak biraz pasif kalabilir
Mimik
Dış görünüş olarak Mehmet Aslantuğ kesinlikle daha iyi olur ama karakter olarak da Halit Ergenç olabilir çünkü Adnan her ne kadar sakin gibi görünsün de aslında sinirli ve agresif bir tarafı da vardı yani tamamen melek gibi birisi değildi bana göre ancak Mehmet aslantuğ'ya bakınca ben melek gibi birini görüyorum genelde
Kerem alisik olur, belki Mehmet aslantugda.
ama öbur iki oyuncu sert rollerden evde tiplerinden dolayi, efendi kibar ednen ziyagili oynarsa siritir.
helede sultan süleyman gibi bir rolden sonra HIC yakismaz.
Bu oyuncuların hepsi fazla tiyatral kalır. Hiç görmediğimiz veya az gördüğümüz bir oyuncu olmalı ama ne desek boş kim torpilliyse o alacak rolü:))
Bir yerde Mehmet Aslantuğ varsa gerisine bakılmaz bence 😌 kadronun geri kalanı saçma sapan olduğu için çokta önemli değil ama kesinlikle Aslantuğ taşır rolü
Mehmet Aslantuğ, yıllar önce Hanımın Çiftliği dizisinde Muzaffer Ağa rolünü harika oynamıştı.
Şu ankete göre en uygunu Mehmet Aslantuğ derim.
Gözünün önünde aldatıldığını ısrarla görmeyen bu karakteri en iyi Mehmet Aslantuğ canlandırır. Saf bir tipi var 😄
Hepsi olur ama nedense bi Mehmet Aslantuğ minnosluğu istedim ben
tam bir adnan bey bence de
Evde boşum teklif bekliyorum. Belki behlül olamayız ama adnanın kralını yaparız. Beşirde olur mk cebimiz biraz para görsün
Halit Ergenç'in bu projeye dahil olacağını sanmam. Kalan adaylardan da en uygunu bence de M. Aslantuğ.
Mustafa Uğurlu olsun, aldatmak dizisinde eşini aldattı, Bihter intikamını alsın 😄
hahahah
hepsi yakışıyor, behlül lazımsa beni çağırın :)
Boran Kuzum Behlül olacakmış :D
Hepsi olur ama Mehmet Aslantuğ ağır basıyor sanki :)
bana da öyle geldi :)
Mehmet Aslantuğ
Adam çok tatlı😄
Kerem alışık guzel olur gibi geldi ama. Bilemedim
Mehmet Aslantuğ bence kerem alışık çok sevimli kaçar
Mustafa Uğurlu olmalı. Diğerleri yakışıklılık ve karizmada Behlül standardında çünkü
Mehmet Aslantuğ Adnan Ziyagil kadar zengin olursa yirmilik karısı Bihter den daha güzel bile olsa onu aldatmaz 😉😉
Memo ya aşık mısın 😂
Karakteri sağlam bir adam ve yakışıklı bir de karizmatik. Kadın olsam verirdim ona 🤭🤭
Ünlü erkeklerin çoğu kıskanılacak gibi. Biz bildiğimiz gördüğümüz bir kadının peşinden defalarca koşarız boşuna ama onlar hiç tanımadıkları görmedikleri kadınları kendilerine hayran ederler
Ben de Ahmet Kaya ile olan olayından dolayı kendisini çok takdir ediyorum.
Amin. Darısı başıma 🤭
Sıranı bekle 😝😝
Benden sonra sensin işte 😂
Pişti olmayı sevmem 😝 benim düğün çiçeğini kapabilirsin 😝
Bir köşede papatya falı bakmaya ne dersin 🤭
Gül yapraklarini dene 😂
İyi patlıyor mu 😝
Ben hiç denemedim. Güllere kıyamıyorum 🤗
Seçenekler çok alakasız. Hiçbiri m. aslantuğ ile yarışamaz
En İyi Cevap