Aşk dram dışında ama…. şu sıra film izliyorum her gün bir tane. Ne izlesem derdi oluyor
Kesinlikle izlemelisin diyeceğiniz bir film var mı?
Aşk dram dışında ama…. şu sıra film izliyorum her gün bir tane. Ne izlesem derdi oluyor
Kesinlikle izlemelisin diyeceğiniz bir film var mı?
Along with the gods filmini önerebilirim. 2017 kore yapımı bir film. 2018 yılında ikincisi de çıktı. Dram fantastik türlerde.
Konusu da bir itfaiyeci görev başında ölüyor daha sonra 49 gün boyunca 7 günahtan sorguya çekiliyor. Bu sirada onu 3 kişi savunuyor. Tatli sıkmayan bir film.
Yıldızlar arası bilim kurgu filmini önerebilirim:
Yıldızlararası'nda, teknik bilgisi ve becerisi yüksek olan Cooper, geniş mısır tarlalarında çiftçilik yaparak geçinmektedir; amacı iki çocuğuna güvenli bir hayat sunmaktır. Onlarla yaşayan Büyükbaba Donald çocuklara göz kulak olurken, henüz 10 yaşındaki kızı Murph şaşırtıcı bir zekaya sahiptir. Geçmişte bıraktığı biliminsanı kariyerini özleyen Cooper'un karşısına bir gün beklenmedik bir teklif çıkar ve ailesinin, dahası insanlığın güvenliği için zorlu bir karar alması gerekir...
Christopher Nolan'ın, Jonathan Nolan ile kaleme aldığı ve yönetmenliğini sırtladığı filmin yıldız oyunculardan oluşan oyuncu kadrosunda Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Matt Damon, Bill Irwin, John Lithgow ve Michael Caine gibi isimler yer alıyor. Bilimkurgunun yanı sıra dramatik öğeler de içeren filmin senaryosu Fizikçi Kip S. Thorne'nun evrendeki 'Solucan Delikleri' teorisinden ilham alıyor.
Cevap
9Cevap
Hırsızlar Ordusu baya sürükleyici bir filmdi
Eğer hâlâ izlemediyseniz Lucy filmi tavsiyemdir. Aksiyon ve bilimkurgunun içiçe geçtiği bu güzel film, aynı zamanda çok da kaliteli..
Revolver tavsiye ederim, prestij de iyidir yhe jango vardı
Top Gun: Maverick soluksuz izledim
Bilim kurgu korku anlamında Alien serisi var ilk filmi özellikle
The Platform
O dizi değilmi
Rapid dogs (Rehineler)
Çernobilin sırları
Parfüm
Aklıma geldi jokeride izle
Zindan adası
esra Erol izle
Harika bir öneri