Diziler & Filmler Hürrem sultan mı🔥 mahidevran sultan mı 🌹🌺? davnaldiav Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Diziyi izleyenler bilir 😉 Ateşin ta kendisi mi 🔥 Süleymanın Gülbaharı mı 🌹🌺 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Oy kullanın oğlum 🤣 Hürrem sultan mı🔥 mahidevran sultan mı 🌹🌺? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
revizecibaşı Takip Et FenomenYoda Yaş: 34 +1 yıl Ben Hürrem Sultancıydım her zaman. Mahidevran'a da hak veriyorum ama Hürrem'in Süleyman'a olan aşkı bambaşkaydı. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. mahidevran 2 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 13,8b cevap paylaştı. Hürrem konusması kızıl sacları enerjisiyle ön de olsa da mahidevran bence duygusal aşkına bağlı ve yaşadıklarını hic hak etmeyen asil bir kadındı 3 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben Hürrem Sultancıydım her zaman. Mahidevran'a da hak veriyorum ama Hürrem'in Süleyman'a olan aşkı bambaşkaydı.
mahidevran
Hürrem konusması kızıl sacları enerjisiyle ön de olsa da mahidevran bence duygusal aşkına bağlı ve yaşadıklarını hic hak etmeyen asil bir kadındı
hürremimin eline kimse su dökemez
Dizi izlemiyorum 😄
Hürrem net