breaking bad, prison break, dark, wednesday, game of thrones, squid game, la casa de papel, black mirror, friends, how i meet your mother izledigim bir kac dizi..
bunlar haricinde, bunlara benzer, akıl dolu veya komik dizi öneriniz var mı? film de olur. predestination, memento, primer gibi ya da fantastik filmler jumanji spiderman transformers vb ya da komedi korkunc bir film serisi, kacma birader, deli aşk vb
Dizi olarak şu an aklıma gelen benzer dizileri yazmak istiyorum. İlk olarak yüksek ihtimalle izlemişsindir ama izlemediysen Better Call Saul dizisini öneririm. Zaten Breaking Bad'in spin-off'u. Eğer onu izlediysen Succession son zamanlarda çıkan en kaliteli dizilerden biridir. Süper kahramanlı filmleri sevdiğine göre The Boys dizisini de seversin. Son olarak da Suits diyorum.
Film önerilerim ise yazdıklarına benzer olarak, yani yer yer kafa karıştırıcı, yer yer gizemli;
Muholland Drive
Time Lapse
Görünmeyen Misafir
The Machinist
Interstellar
Mr. Nobody
Fırtına Anı
Triangle
Interstellar
Prestij
Fight Clup
The Game
Seven
Aşk içeren;
Her
I Origins
Cennet Gibi
Not Defteri
Perfect Sense
Karanlık Gölgeler
Kaçma kovalama/Korku/Gerilim;
Nefesini Tut
Sıkıysa Yakala (korku değil eğlence tarzı)
Hush
Sessiz Bir Yer
Annabelle
Gerald's Game
Fractured
The Call
Av Günü
The Rituel
Şu anlık bunlar geldi aklıma gelenler bunlar. Eminim hepsi vaktine değecek. Keyifli seyirler 😊
burdakilerin yarisini izledim cok tesekkur ederim bu degerli yorumun icin knk. bu arada interstellar ı çok sevdin galiba 2 kere yazmişsin 😂 ama deger, mukemmel bir film.
Fringe izlemelisin izlemediysen. Daha iyi bir dizi bulamazsın bilimkurgu dalında. Haricen sense8, alice in borderland oneririm. Mini dizi olarak ta 11.22.63