Fazıl Say Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in birlikte rol aldıkları Şahmaran dizisini beğenmemiş. "Bıktık ucuzluktan, böyle Şahmaran mı olur ulan!" demiş. Aranızda izleye var mı, beğendiniz mi?

Fazıl Say Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in birlikte rol aldıkları Şahmaran dizisini beğenmemiş. "Bıktık ucuzluktan, böyle Şahmaran mı olur ulan!" demiş. Aranızda izleye var mı, beğendiniz mi?

1993 Yapımı Şahmaran filmi bence en iyisi.
Diziyi zaten izlemedim. Çünkü Serenay Sarıkaya'ya yıllardır ısınamadım ve açıkçası oyunculuğunu da beğenmiyorum.
Öte yandan yorumlara baktığımda biraz Teenwolf ve biraz da Twilight çakması olduğu yazılmış. Kısacası merak edilmeye bile değmez. Türkan Şoray'ın filmini izleyin daha iyidir.
Doğru demiş Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya çöp zaten kalite oyunculuk sıfır şimdiki ünlüler in çoğu zaten bi halt etmez de kaliteli düzgün oyuncular var elbette ki ama az var maalesef
Haklı maalesef. Zaten bu ülkede iyi bir fantastik yapım izleyemeceğiz bence o görsel efektler neydi öyle ne kadar ucuz ve basitti… Hikaye de cok yavaş akıyordu, gereksiz uzun diyaloglar sıkıcıydı zar zor bitirdim. Serenayın oyunculuğunu beğendim sadece ama hikaye yetersiz olduğu için oyunculuklar da tatmin etmiyor
görsel efektleri ben de beğenmedim
Klasik Netflix faciası. Burak Deniz'in Dilan Çiçek Deniz ile olan yapımında da aynı durumdu. Güzel fikir, güzel mesaj vardı ama senaryo yerine habire cinsellik ve genel gereksiz konuşmalar ekleyerek anafikri yok ettiler. Yine aynısı Kuş uçuşunda da vardı. Kaliteye önem vermiyorlar resmen...
Cevap
27Cevap
Bunu birkaç soruda daha söyledim. Ne oyunculuk güzel ne de diyaloglar. Saçmalamışlar epey, bir de ümitliydik. Iki tane liselinin aşkını izliyoruz sanki.
Evet haklı
Fazıl say gibi aydın birisi dedi ise. dogrudur!!! Adam bu ülkenin değeri be! Üstüne sanatçı mi var... Birde yılanla cinsel ilişki ne ya! Sapıttı yapımcılar harbi! Şahmeran böyle. mi anlatılmalı beyaz perde de

E herhalde historia metodolojisi bilmeli izleyiciye doğru bilgi akitmali izleyecide izlemesin napalim bizene ve hatta arkeolog dokümanları ile arka planda calisilmali
çok kötü harbiden bende beğenmedim... aralarında ki uyumda iyi değil. Yakında Aile isimli bir dizi çıkacakmış ve başrol yine serenay mış orada Kıvanç ile belki uyumu tutar.
O kadar haklı ki ben adanalıyım sinirimden çıldırdım kocaman şehri köy gibi göstermişler ayrıca şahmeran efsanesi bu kadar basit değil şaka mısınız yani. Beklentimin yanından bile geçmedi.
hafta sonu kizlar açtı bikac Bölümü toplulikla izlemesek asla bakmazdim, cok uyduruk ve eğreti olmuş.
Diziyi izlemedim ama genel olarak bakınca Fazıl Say ın yorumunda haklı olduğunu söyleyebilirim
hiç yerli dizi izlemeyen ben derim ki öyle güzel kız yakışıklı oğlanlı dizilerden kusmak geliyor artık öğğğkkk
izlemedim. bu kadının oyunculuğu beş para etmez.
meraktan ilk bölüme bakacağım ama bir Atiye dizisi olamaz
Fazıl Say haklı dans sahnesini gördüm sadece bu kadar aptalca bir sahne olamazdı geri kalan sahnelerde böyledir 😒
Haklı. Bu son zamanlarda çekilen hemen hemen bütün diziler çok basit ve anlamsız geliyor. İçi boş kültürün, bize kattığı hiçbir anlamı ve değeri yok.
Haklı. Saçma sapan dizilerden, aynı senaryolardan ve çıplak bedenlerden sıkıldık. Keşke biraz da zeka, mizah görebilsek televizyonda ¢
Ya aslında dizi biraz daha epik yani nasıl desem biraz daha şahmerensı olabilirdi burada yılanları kontrol eden birini anlatmışlar
İlişki cnsel olaylar hoşuna gidiyor bu milletin kafa sadece oraya basıyor napalim kalitemiz bu 😂
Haklı. Ya bide hep aynı oyuncular. Yeter artık ya
Herseyin çakmasını yapıyorlar. Tutunca başka yapıyorlar
Dizinin şahmeran ile pek ilgisi yok çünkü genelde serenay'ın bacakları memeleri
Fazıl say ciddiye alacağım biri değil evliliğini gördükten sonra
Haklı. Sanatçı adamın hali başka işte kalitesiz işe gelemiyor
İzledim ama Fazıl Say'a katılıyorum umduğum gibi değildi 2 bölümü zor izledim...
İzleyecektim Fazıl Say böyle dediyse izlememin bi anlamı yok. O diyorsa haklıdır.
içinde aşk olan her dizi midemi bulandırıyor. sevdigim dizi ise dahi o sahneleri geçerek izliyorum
İlk bölüme biraz baktım ama Fazıl Say dediyse doğrudur dksjs
Adam haklı aslında o kadar reklamını yaptılar internette alay konusu olmuş dizi😂
Gıcık oluyorum zaten bu adama, boş konuşmuş sadece.
Doğruyu söylemiş
İzlemedim ama doğru olduğu 40m öteden belli oluyor dkdhhd
Güzel başlamıştı ama sonu hayal kırıklığı oldu benim için beklentim yüksekti final için sonu hiç sarmadı
sonuna kadar haklı
İzleme o zaman Dana!
Not: Hiç izlemedim.
Bizim millet seviyor böyle ucuzlukları Fazıl n'apsın
Ahahahah valla adam haklı seranay gibi ucuz insanların dizisinden bişy beklenmez zaten travestiye benzıyor kadına benzeyen biri yok mıydu
Travesti mi? Kıskançlığını bu kadar belli etmeseydin fıstık gibi kadın valla.
şu an da izliyorum daha birinci bölümden bir sürü saçmalık var. Fazıl Say haklı
Türkiye de ucuz bir şey mi kalmış ya.
Kesinlikle adam haklı 😃
cok sacma bir film yapmislar
Gitmeseymiş. Ne bekliyordu 😂
İlk defa Fazıl Say'a katılıyorum.
demişse ağzına sağlık
Gördüğüm bi sahne izlemem için yetti 🤦♀️
Netflixin yerli ve yabancı her dizisi ucuz ve kalitesiz.
Doğru tabi böyle dizi mi olur
İzlemedim ancak genel olarak türk dizileri rezalet
İzlemedim ama Fazıl Say dediyse doğrudur.
İzlemedim ama Fazıl say haklıdır.
O kadar haklı ki ucuzluk her yerde
herkes işine baksın..
Herkesin kendi fikri
Vakit kaybı
Doğru demiş
Hem de ne biçim hakli
Haklı
Hakli
Çok haklı
Haklı
maalesef beğenmedim