Biliyorsunuz Dün Berdan Mardini zorlandığı için bırakmıştı ve yine aynı sebepten dolayı Seçkin Piriler' de yarışmadan çekildi.
#Survivor

Biliyorsunuz Dün Berdan Mardini zorlandığı için bırakmıştı ve yine aynı sebepten dolayı Seçkin Piriler' de yarışmadan çekildi.
#Survivor
Yıllar önce model boksing diye bir program vardı. Zamanın en güzel mankenlerini para ödülü karşılığında, kısa bir eğitimle kikboks kurallarına göre dövüştürüyorlardı. Bu da katılmıştı o zamanlar çok güzeldi. Bu tabii hiç dövüş bilmiyor rakibi acımadan bunun karnına karnına vuruyordu. Kendini korumak yerine yumruk yerken ağlıyordu. Sanırım 11-12 yaşındaydım hiç unutmam o sahneyi, beni o kadar etkilemiş ki hala hatırlıyorum.
Acun bu işi gerçekten iyi biliyor. Önceki yıllarda kameraların kayıtta olmadığı zamanlarda yarışmacıların yemek yedikleri ile ilgili söylentiler, o kadar ayyuka çıktı ki, yarışmanın inandırıcılığını zedeleyecek boyuta geldi. Bu durumda Acun'un yeni bir şeyler icat ederek bu söylentilere dur demesi gerekiyordu. Bunu da yine yarışmacılar üzerinden yaptı. Ardarda vedalarla ada şartlarının zorluğunu fazla üstünü çizmeden vurgulamış oldu..
Reytingler düşünce Acun tiyatro çevirmeye başladı. Oyuncular da rolünün hakkini veriyor. Daha önceki yarismalarda 45 46 kiloluk, bir tokatlik canı olan hobbitler dayandi ama at gibi Seckin Piriler zayif düştü oyle mi? Türk milleti keriz, neleri yeriz.
Adayı zorlaştıran kendileri. Birkaç bölüm izleme şansım oldu, ikisi de kaplumbağa hızında parkuru geçiyorlar. Bu kadar çok galibiyetten sonra çıkmaları gayet doğal.
Cevap
30Cevap
Muhakkak zordur ya. Hem açlık, özlem, entrika..
Evet biraz olabilir ama zaten bende Survivorda yarışıyorum türkiye de yaşayarak...
Bir eli yağda bir eli bağda olan insanlar, hiç maddi zorluk çekmemişler ki.
Bir çoğu yemek yapmayı bile bilmiyorlardır
adada yapamamaları çok normal
Oraya gitmek için millet ne çok uğraşıyordur bunlarda onların yerini alıp pes ediyordur hay Allah'ım
Tabi zor açlık var zorlu mücadele var bi insanın bunları bile bile gitmesi akılsızlık iyi bi daha gelmezler umarım zaten fos oldukları belli idi
Ben berdan mardininin kendi isteğiyle ayrıldığını düşünmüyorum, Kürtçe şarkı söylediği için acun göndermiş olabilir
Seçkin'e çok üzüldüm kaandan boşanırken kıvılcım falan derken çok zor günler geçirdi bence ayrılmamalıydı Survivordan
İzlemiyorum bu sene. Bünyesi kaldıramadı demek ki kolay sandı ilk başta.
Vedalar normal reytingler düştü oyuncu değişikliği lazım
ulen hem çalışıyorum hem yemek yapıyorum hem evimi temizliyorum bi de oğlum var ona bakıyorum, günde 80km yol yapıyorum ada da ne iş var ki anasını satayım bunlar kaçıyor:)))))))))
oraya giderim hem birinci olurum hem de o dangalak oyunları oynarım ama mayişte anlaşırsak öyle 3-30 paraya gelmem:))
berdana ne verdilerse iki katını isterim, ben daha yakışıklıyım arkadaş boy desen var pos desen var , kariyer eğitim olm acun duyuyomusun bak sana diyorum kıy paraya bu sezon survivor u izlenme manyağı yapıcam, her gün birini dövücem adada:)))) aksiyon gırlagidecek, gece mlleti uyutmcem , kakın lannn diye herkesi tepiklicem , ada adalığından utanacak:)))) sıkılınc dominiklilere kafa göz giricem:)
Gitsinler kumda oynasınlar bunların neyine macera 😄
Nerde benim "hepinizi tek tek zıplatayım mı" kralım 🥲
Kalanlar nasıl kalıyor anlamıyorum madem kendilerine güvenleri yok o halde hiç katılmasalardı.
Bence bu kadar zor değil sosyeteler yarışmanın çoğu. Dayanamamıştır kesin
ne birakmasi bee elenceklerini anlamislardir jsfjkds
Daha başinda, bölesi ilk sanırım ve peşpeşe
Nıye katıldınız ya
Bu gidişle adada yarışmacı kalmayacak ksldfksdlfsdfdsf
Arkadaslar ada zor degil. Bunlar varliga aliskin insanlar zorluk cekmedikleri icin pes ediyolar. Acunuj bunlardan ucret almaaasi lazim
Nisanin sampiyonlugundan sonra bıraktım siz daha izliyor musunuz acunun sampiyonu bellidir bosa vakit kaybi🤣🤣🤣
Türkiye' de yaşamak daha zor acurun oraya bizden birilerini göndermesi lazım
Dominik'te ne Survivor'ı gelsinler Türkiye'de yapsınlar 😂😂
Halil İbrahim’in şampiyon ılması yok mu birde 😄
Kendilerine güvenememişler madem ne işleri varmıştı yarışmada...
Bu da bir oyun. Çok saçma senelerdir kimse bırakmadı da şimdi mi bırakıyorlar 🤔
Lafa gelince dişi asslandı ne oldu meydanı görünce fare olduğunu mu anladı
Çok bomboş bir program her sene aynı şeyler
bu sene pek iyi değil
Suvivor garibanların işi bunlar beceremez fjfjsjxj
demeki şimdilik yemek vermiyorlar
Orada olmaları hataydı
Zordur tabii herkesin dötü yemez devam etmeye
Zaten balon program amaç ismim duyulsun
Kesin hep oyunun bir parçası
Patır patır döküldüler bu ne yahu
Tanıtımda büyük konuşmaya benzemiyor bu işler
İzlemiyorum ki ilk yıllar da ki heyecanı yok
Hiç izlemiyorum ama çok hızlı pes etmişler.
Çok zayıftı zaten.
Hepsi yalan ve Kurgu hic inanmiyorum
Hala survivor mu izlionuz
korelide bırakır kesin :D
gitmeleri hataydı zaten
Saçma sapan yarışma
Ovvv yaprak dökümü
Demek zormuş
Prim.
Zor olur
Gøtleri yememistir
Nerde boş adam varsa hepsi yarışmada