Evet film izlemeye karar verdim son zamanlarda veya genel olarak izleyip de en çok beğendiğiniz filmleri önerir misiniz?

Evet film izlemeye karar verdim son zamanlarda veya genel olarak izleyip de en çok beğendiğiniz filmleri önerir misiniz?

Merhaba,
Bu filmleri eğer izlemediysen kesinlikle izlemeni tavsiye ederim. Hepsi birbirinden kaliteli keyifle izliyeceğin filmler. :)
Görünmeyen Misafir
John Wick
Jack Reacher
Gece ve Gündüz
The Adam Project
Gerçek Kahraman
Red Notice
Kanka Hep izlediğim filmleri önermişsin hepsi birbirinden güzel :D Gece ve Gündüz önerecek birisini burada görmek ayrı bir şey :D Teşekkür ederim.
Bilim Kurgu:
Yapay Zeka =Matrix=13. Kat=Ada=Ex Makina=Chappie=Lucy=Evrim=Tenet=Dünyanın Durduğu Gün=Old Guard=Uzay Yolcuları=Azınlık Raporu=Yarının Sınırında=Sonsuz=Marslı=Kurtuluş Günü 1=Ben Robot=Zamana Karşı
Diğer Tür Filmler:
Truva=Gladyatör=96 Saat-Takip İstanbul-Takip 3=Sihirbazlar Çetesi 1- 2=Cesur Yürek=İhtiyarlara Yer Yok=Kanlı Elmas=Köstebek=Prestij=Tetikçi (Shooter)=Kimliksiz=Adalet 1-2(Denzel Washington)=Kardeş Gibiydiler=Trans=Kanunun Ötesinde=Yolcu=Gri Kurt (Liam Neeson)= Solace=Son Tanık=Vahşiler=Jane'nin Zaferi=Çin Falı- İntikam (Jackie Chan)=Kır Zincirlerini=Yeşil Yol= Esaretin bedeli= Leon (Sevginin Gücü)=Terminal=Yeni Hayat=Banka İşi=İtalyan İşi=İçerdeki Adam=Kusursuz Dünya=Çıkış Yok (Kevin Costner)=Ajan Salt- Wanted (Angeline Jolie=Kiler Elite=Ölüm Hattı=Büyük Hesaplaşma=Lorenzonun Yağı=Alkadrazdan Kaçış=Savaş Tanrısı (Nicolas Gace)=Komplo Teorisi (Mel Gibson)= Ocean's Serisi=Viva Zapata=Bakış Açısı= Gizli Sayılar=Bir Kaç İyi Adam=Turist=Hayalet=The Prey (La Proie)=Diriliş=Bir Zamanlar Askerdik=Dokunulmazlar=Başkan'nın Adamları=İçerdeki Adam=Fury=Sıcario=Azap Yolu=Korkusuzlar=Sihirbaz=Kapıdaki Düşman=Kardeş Gibiydiler=Amerikan Gangesteri=Temizlikçi=Aramızdaki Sözler=Kusursuz=Stajyer=Gazap Ateşi=Belalı Tanık 1-2=Danışman=Er Rayn'ı Kurtarmak=Şehrin Azizleri 1-2=Müttefik=Tetikçinin Gecesi=Yedinci Hayat=Bir Kaç İyi Adam=Jack Reacher 1-2=The Kitchen=Misconduct=Bourne Serisi=Hidalgo=Kurda Tuzak=Devlet Düşmanı=Spooks: The Greater Good=Operatör=Bomba=Poseidon'dan Kaçış=Missisipi Yanıyor=Tombstone=Agora=Sorarayı Taşlamak=Sabır Taşı=Soysuzlar Çetesi=Limit Yok
En iyi görüş için teşekkürler
Rica ederim abi :D uğraşmışsın o kadar
Estağfurullah, kendim için yaptığım bir liste var.
En son black adam filmini izlemiştim onu tavsiye edebilirim. süper kahraman filmi ben beğendim ama eğer dc evreni ile aran pek yoksa senin için sıkıcı olabilir. bunun dışında day shift adın da zombi ve vampir içeren bir film izledim. jamie foxx oynuyor, ama bu da sıkıcı gelebilir. bunların dışında, son zamanlarda izlediğim pek güzel film yok. yani genel olarak popüler bilindik filmleri izledim. thor 4 gibi. dizi olarak wednesday ve Güç yüzükleri önerebilirim.
sağ ol kanka DC evreni mi :D kanka diğer adım Clark Kent haberin olsun ashas
Superman severiz :D
Severiiiz :D
Fermat's room
Neymiş bu :D ufak bir anlatır mısınız ucundan ucundan üşenmezseniz :D
Hmmmmmm...
Çok düşündün ama :D Hmmmmmmmmm. :D bence anlatırsın sds
Şimdi anlatma yeteneğim 0 ama başlıyorum matematikle ilgili bir film kardeşimle izledim çok beğendim 4 tane kişi hatta pardon 5 tane kişi bir odaya çağrılıyor ama 5. kişi sonradan ayrılmak zorunda kalıyor, ayrılıyor. Bunlar odadayken oda biranda onlar için kapan halini alıyor hatta türkçeye kapan diye çevrilmiş film. İzlemelisin. Matematikle ilgli güzel bir film 😌 pardon bunu başta da söylemiştim 😂
:D ucundan bahset demiştim zaten bu kadarı yeterli olur ya Teşekkür ederim zahmet oldu 😂😂😂😂 :D Moonfallı izleyeceksen ben de izleyim de yorumlarımızı süyleriz olmadı :D
Bunu izlicem ama bu gece :D
Hmmmmm. deyip bu kadar direttiğine göre izlesem iyi olur :D
Bunu sonra izle ama izle bu gece beraber moonfallı izleyelim hatta @γυναίκα sizi de izlemeye davet ediyorum 😌 yorumlarımızı alırız ertesi gün ne dersiniz snfldjc
Ne zaman izleyeceğiz :D
Bu gece 😄 abi çok diretti ben merak ettim
Başlarken söyleyin de öyle başlayım madem :D
@γυναίκα Bu seferlik büyle olsun töfte :D
Siz Start verince vericem ona göre :D
Bitirdim ben 😅😂
😂😂 ben filme 10 üzerinden 5 le 6 arasında falan veriyorum 😁
Yani abartmaya gerek yok mu diyosun
Yani herkes farklı düşünür ben cok detaylara takiliyorum ondan da olabilir değinmek istediği, konun merkezi fena değil bence😂
Dramla bilim kurgunun birleşimini sevdim ilk başlarda ayın yörüngeden çıkması filan oldukça merak uyandırıcıydı ama sonlara doğru fantastik ögeler eklenmiş onu pek sevemedim (zuzaylılar vs.) benim puanım 7,5 diyelim 😝 ama film izlenir mi izlenir 😌 ayrıca o çinli kızla harperın oğlu çok şekerdi... 😍 Bu arada bu tarz filmlerde çok fazla amerikan propagandası yapıyolar genel olarak sevmediğim bi durum hıh 😤
Maşallah kocaman değerlendirme yapmis eline sağlık 😂 çinli kızla harperin oğluna katiliyorum 😂
Propaganda konusuna baştan aşağı katılıyorum :/
Eig için teşekkürler 🙏
Rica ederim 🍀
Cevap
4Cevap
Zindan Adası
Esaretin Bedeli
Ölümcül Makineler
Bad Samaritan
ve bütün Christopher Nolan filmleri diyebilirm aklıma gelenler bunlar
zindan adası ve bad samaritanı bilmiyorum herhalde onun dışında izledim :D bakayım bir onlara da
Zindan Adası müthiş
Baktım gördüm ama izlemedim bu filmi evet :D
Ay ben ikinciye moonfall ı izlicem. İlkinde uyuyakaldım. Bunda uyuyakalamam Tom gibi çöp şiş takçam gözüme
İzlemiş miydin sen :D
Sonunda uyuyakaldım diyom
sonuna kadar izlemişsin ama :D
neyse izle yine :D
Ben sana film değil de bi içim su olan dizi önereyim: The Punisher
The Defenders ve karakterlerin sololarını hep izledim reis sağ ol yine de :D
Punisher Defenders üyesi değil gerçi de aynı evrende ondan şey ettim ya :D
ı can speak cok güzel agladım filmin sonunda
Ne filmi ki bu bakayım buna da :D
kore filmi harika
En son Fall filmini izledim, kötü, güzel tartışılır ama su gibi gidiyor.
Jeffrey dean morgan oynuyormuş ya :D bakılırr onu da izlerim.
🦋✨
Titanic, yeşil yol, yıldızlar arası
Hepsini izlemiştim ama çok teşekkür ederim güzel filmler 😇
Ne demek rica ederim ☺️
Better call saul izliyorum ✌️
Bakayım buna :D
Alacakaranlık, Arog
İzledim hepsini 😄
Evet arogu küçükken sinemada izlemiştim hatta ilk
Uncharted izledin mii?
Tom Holland yanlısı değilim pek ama güzelse düşüneyim :D
Kurtlar Vadisi Irak :D
abi abii :D
Aklıma gelmedi şu an...
Aklıma gelmediyi izleyelim o zaman :D
Güzel izle clakcmmd
kesinlikle :D
😬😅
Moonfall (hdfilmcehennemi)
Bu film gerçekten çok sürükleyici
Beğenmezsen buraya geri gel benim yüzüme tükür
görmüştüm bunu o kadar güzel diyosun :D bakayım buna ben bi sağ ol abi
Ben izlicem abi merak etme 😂
Sürükleyici dediğin için ben bu filmi önerdim buradaki altı çizilmesi gereken yer sürükleyici kelimesi Ben bu filmi izlerken tuvalete gidecektim tuvalete gidemedim filmi durduramadım altıma işemek üzereydim filmin sonunda zor yetiştim tuvalete
@ahusiderinn00 sen nerden çıktın :D
@γυναίκα Noluyo noluyooo :D
Bilim kurgu filmi yalnız haberiniz olsun. Ben normalde korku filmlerini seviyorum bilim kurgu ile pek işim olmuyor ama geçen öylesine bir bakayım dedim bilgisayar başına oturdum kalkamadım sonra çok güzel sardı. Özellikle filmin yarısından sonra Oha üstüne Oha çekiyorsunuz şok oluyorsunuz
Gerçekten Sürükleyici bir film ama bilim kurgu sevmiyorsanız ufak tefek mantık hatalarına tahammül edemiyorsanız sizi üzebilir Baştan söyleyeyim de
Ben hayatımda hiçbir filmde böyle sahneler görmedim. 12K efektler var bu kadar kaliteli bu kadar gerçekçi efektler olamaz
Teşekkür ederim beğenmezsen buraya gelip küfredebilirsin
yok abicim niye küfredelim :D
SKDSFLSŞDJFLSWLDMC abi 😂😂😂
@ahusiderinn00 bak alabileceğin Max Küfür bu Random olur senin :D Çok Profesyonel bir Random :D
https:// www. hdfilmcehennemi. life/moonfall-58/
Hadi link de attim sizin icin
Hiç sorma 😂 abi yüzüne de tükürmeyiz küfür de etmeyiz gece gece çok güldüm allah da seni güldürsün
@γυναίκα Linke tıklayınca para isteyecek falan demi :D
@theastro bu filmi izlicez 😄
Hmm tabii ki @frenchgirl16 aşkım da gelmeli 🥳
@γυναίκα inandıysan benlik sıkıntı yok tamam töfte. :D
Neden küfredelim neden tükürelim ki illa hakaret mi edilsin sana istiyosun sen tivitırbey
@frenchgirl16 :D :D birazdan bildirim yağmurundan dolayı kendisi bize sövebilir ama siz bilirsiniz.
Artık hepimize o bildirim gelcek ne yazık ki bulaştık
@frenchgirl16 yandık salın burayı :D
@γυναίκα :D :D doğru
Hemde linki gözükmüyor bi kere 😑
Eee hadi start verelim artık tüm kadro toplandı 😌
@frenchgirl16 ben elle açıcam manuel :D
Gerçekten efektler harika ama ah keşke sinema salonu kiralayıp sizi özel araçla alıp izlemeye getirebilsem. Bunun için çabalıyorum şu an 😌
@ahusiderinn00 İyi izlemeye gidiyom ben o zaman :D
@frenchgirl16 göreceez şimdi :D
@knightssword ben de 😄
@ahusiderinn00 hadi çav :D film bitene kadar sonrasında da adamın yorumu işgal etmeyin :D Ahsunun görüşe gidin madem :D
@Eoéa_Eoéa ben de bir uyumuşum. Günaydın herkese. 😌😌
@TwitterBabacan size bir teşekkür borçluyuz. Ay kadar güzel bir teşekkür. 😏
Neden
Hepiniz izlediniz mi filmi ha
İzledim benn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?