Diziler & Filmler Şahmaran dizisi Reptilianları mı anlatıyor? Bu tarz şeylere inanıyor musunuz? Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Uzay konulu yabancı dizilerde insan görünümlü kertenkeleler var. Şahmaran da da yılan konu edilmiş. Farklı kültürlerin tarihi kalıntılarında da bu tarz figürler var? Şahmaran dizisi Reptilianları mı anlatıyor? Bu tarz şeylere inanıyor musunuz? Cevapla Tarih Soruları Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. İnanmıyorum hayır 1 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 68% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 351 cevap paylaştı. Şahmaran film olarak 1993 yılında Türkan şoray başrollüğünde çevrildi hikaye yılanlı kadın olarak biliniyor? 1 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kanal 7 de bı şahmaran filmi izlemiştim bir kaç sene önce, o güzeldi de bilmiyom şu an hatirlamiyorum bile😅O da beşinci boyut tarzı biseymiştir kesin, o zamanlar sevmişim 0 0 Yorumla
HeranınAnnesii Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Biraz önce nişanlımla bunu tartışıyorduk. Böyle şeylere inanmıyorum ama Sahmaran dizisine bayıldımm 1 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,7b cevap paylaştı. İnanmıyorum çünkü hepsi de uydurulmuş efsaneler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İnanmıyorum hayır
Şahmaran film olarak 1993 yılında Türkan şoray başrollüğünde çevrildi hikaye yılanlı kadın olarak biliniyor?
Kanal 7 de bı şahmaran filmi izlemiştim bir kaç sene önce, o güzeldi de bilmiyom şu an hatirlamiyorum bile😅
O da beşinci boyut tarzı biseymiştir kesin, o zamanlar sevmişim
Biraz önce nişanlımla bunu tartışıyorduk. Böyle şeylere inanmıyorum ama Sahmaran dizisine bayıldımm
İnanmıyorum çünkü hepsi de uydurulmuş efsaneler