Diziler & Filmler 'Kutsal Damacana 4' 20 ocakta sinemalarda yerini aldı. İzleyecek misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor 'Kutsal Damacana 4' 20 ocakta sinemalardaki yerini aldı. İzleyecek misiniz? 'Kutsal Damacana 4' 20 ocakta sinemalarda yerini aldı. İzleyecek misiniz? Cevapla Sinema Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bir arkadaşımla gitmeyi planlıyoruz 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. hayır izlemeyeceğim 0 0 Yorumla
Need4Read Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Serinin diğer filmlerini izlemiştim. Gülmek için izlenir.. Sinemaya gitmeye karar verirsem tercihlerimden biri, bu film olabilir.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Fragmanına baktım vasat bir filme benziyor Yorumla Need4Read +1 yıl Zevk meselesi... Yorumla
Mr-Wednesday Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 333 cevap paylaştı. Şafak sezeri severim ama maalesef bayat bir filme benziyor. İnternete düşene kadar izlemem 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 801 cevap paylaştı. Bilmem belki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bir arkadaşımla gitmeyi planlıyoruz
hayır izlemeyeceğim
Serinin diğer filmlerini izlemiştim. Gülmek için izlenir.. Sinemaya gitmeye karar verirsem tercihlerimden biri, bu film olabilir..
Fragmanına baktım vasat bir filme benziyor
Zevk meselesi...
Şafak sezeri severim ama maalesef bayat bir filme benziyor. İnternete düşene kadar izlemem
izlerim internete düşünce.
Evettt
Maalesef
Bilmem belki