kardeşimin sömestir tatili başladı. onunla birlikte vakit geçirmek için birkaç dizi izleyelim diyoruz. güzel dizi önerileriniz varsa alırız 😎✌

kardeşimin sömestir tatili başladı. onunla birlikte vakit geçirmek için birkaç dizi izleyelim diyoruz. güzel dizi önerileriniz varsa alırız 😎✌

Selamlar,
Size şimdiden güzel tatiller diliyorum. Bu süreçte dizi ya da film izlemek gerçekten de keyifli olacaktır. Benim de severek izlediğim filmlerden sizin için güzel bir liste yapabilirim. Şimdiden keyifli seyirler.
Kardeşinle izleyeceğini düşünürsek yaş seviyesi uygun bir tavsiye vereceğim. Sonuçta onunla GOT izle diyemem veya şu saçmalık Hint çakması dizileri önermek bana yakışmaz. The Good Place izleyebilirsiniz. Diziyi izlemediğiniz zamanlarda dizi hakkında konuşmak isteyeceksiniz. Kaliteli cidden 🙂
Beraber tek sezonluk ya da şimdiye dek tek sezonu yayınlanan diziler izleyebilirsiniz. İzleyip beğendiklerim arasından birkaçını yazayım;
Şimdiden keyifli seyirler🌸
@johnnyepp yanlış yazdım diye beni neden aşağılıyorsun insanlık hali😭😭😭 ağlıyorum ve küstüm
@johnnyepp Ben anlamam hâlâ ağlıyorum sayende😡
@johnnyepp Tamamm durdu ağlamam şu ann
Ben en son wednesdayi izledim güzeldi bitmesin istedim ama ilk sezon 8 bölüm size bi kaç gün ancak yeter :) pek dizi takip eden biri değilim o yüzden önerim kısıtlı oldu.. :)
Cevap
52Cevap
Bugün zaten şahmercik yayınlanacak onunla başlarsınız
Altered Carbon
Taboo
Warriror
Ragnarok
Kobra kai
Order
Zaman çarkı
House of dragon
Selamlar,
Sevdiğim ve genel olarak herkese tavsiye ettiğim diziler şunlardır genel olarak fantastik dizi sevdiğim için bu dizileri tavsiye edebilirim. genelde popüler dizilerdir.
çok sağ ol :)
Rica ederim
Son zamanlarda izlediğim dizilerden öneriler verebilirim.
gölge ve kemik clasandre clare kitabından olan mı?
Welcome To Chippendales çocuklar için uygun bir dizi olmaz bence :D
Millet alt yazılı yabancı dizi manyağı olmuş. Gözlerinizi yoracaksınız. Hiç üşenmiyorsunuz da.
https://www.yasemin.com/foto-galeri/59308-turkiyede-uyarlanan-guney-kore-dizi-listesi/p1
🎉 Little Women (1994)
🎉 The İntern (2015)
🎉 Time Trap (2017)
🎉 The Boy in the Striped Pyjamas (2008)
🎉 Shutter Island (2010)
🎉 Ex Machina (2014)
🎉 Just Mercy (2019)
🎉 Labirent Serisi
Kardeşiniz kaç yaşında bilmiyorum ama küçükse bazılarında uygunsuz sahneler vardı, ona göre karar verirsiniz.
douluo-dalu diye bir çin animesi izliyorum anime sevmeyen biri olarak ilk sevdigim anime oldu kardeşininde sevebilecegini düşünüyorum şurayada link bırakayım buda onca dizi önerisinden sonra farklılık olsun :) https://www.donghuatr.com/izle/douluo-dalu-1-sezon-1-bolum
sherlocku baştan izleyin bitince tekrar başa sarın izleyin yine bitince 3. defa izleyin. o da bitince 4. defa izleyin en az 7 kere bbc sherlock izleyin başkada bişeye gerek yok. isterseniz 21 jump street izleyebilirsiniz
Bu işi biliyorsun
@jackmiller tabikide
Silver Linings Playbook (Umut Işığım)
No Reservations (Aşk Tarifi)
Music and Lyrics (Söz ve Müzik)
Hitch (Aşk Doktoru)
The Proposal (Teklif)
Wedding Crashers (Davetsiz Çapkınlar)
The lake house (Göl evi)
Bu aralar Disney Plus'a sardım, bir sürü içerik var. The Bear izliyorum ben şu an tavsiye edebilirim.
WandaVision
moon lovers
goblin
w two worlds
hotel del luna
true beauty
çoooooooooook öneriyorum aşırı güzel kesinlikle pişman olmazsınız bunun sözünü verebilirim
You
Vis a vis
House the dragon
Elite
Game of thrones
Squid game
Sense 8
Teen wolf
The originals
🔥The Walking Dead
🔥Dexter
🔥Breaking Bad
🔥 Prison Break
🔥The Witcher
🔥Game of thrones
11.22.63 dizisi kesinlikle. sabah oturun akşam bitirin. o derece. belki ertesi güne sarkabilir ama bence bir oturuşta bitirmek isteyebilirsiniz
Dizi izleyin tabi ki ama bence kitap okumaya da vakit ayırın, kitap insanı inanılmaz geliştirir.
Wednesday , sharlock, rick and morty, akame ga kill, Kiseijuu: Sei no Kakuritsu, Mandolorian, Clone Wars,
E. R. ve Mad Men önerebileceğim iki büyük dizidir.
Yerli mi yabancı mı. Ne tür seviyorsun bir de?
How old are you sister ör brother my friends? Quelina
Dizi izlenmez film izle. Dizi bitmez yani. Bitse bile 1 taneyi anca bitirirsiniz.
Yapıştır KURTLAR VADİSİNİ "1 den 97. Bölüme kadar ama" ufku genişlesin çocuğun
ay tabiki
Gönül dağı
Wednesdey
Sana Bir sır vereceğim efsane bir dizi kesinlikle tavsiye ediyorum
Sorunun görselindeki dizinin onun yaş grubuna uygun olacağını düşünmüyorum.
Ncis açın izleyin baştan sona yeterde artar sömestr boyunca 🤣🤣
Wednesday izlemedi iseniz öneririm teen wolf the vampire diaries
Nexfiliks varsa Atiye. Ve muhafızlar. filmini tavsiye ederim ikiside. hemen hemen 100. Bölümlü
En son Wednesday izledim, tavsiye edebilirim🌸
The Last of us
The Walking Dead
Stranger Things
Teen Wolf
Breaking Bad
Daha Çok var aslında ama yazmaya üşeniyorum
Prison Break 2 kere izledim hafızam silinsede izlesem dediğim dizim….
Black mirror
Sinbat
The lost world
Kertenkele
What if?
Teşkilat,, manifest,, the witcher,, into the night,, yakamoz s245,, daha çok var ama bunlar en iyileri
Harry potter ve stanger tings kesinlikle favorimm💚🧡💞
izlediklerini de yazarsan daha net cevaplar alabilirsin
Eskilerden 7 numara ve Leyla ile mecnun
"The 100 " mükemmel bir dizi
Dizi önerisi yok aklımda
Ben sanayiye gönderiyom yarın sabah çalışsın it
Kardeşini al kısa bir tatile çık
daha çok bilimle ilgili fimler öneririm
Upload
The Office
Black Mirror
Loki