20 Ocak'ta Netflix'te yayınlanacak olan Şahmaran dizisini kimler bekliyor? Serenay Sarıkaya, Mert Ramazan Demir ve Burak Deniz'in başrol olduğu dizide efsanevi şahmaran hikayesi konu ediniyor.

20 Ocak'ta Netflix'te yayınlanacak olan Şahmaran dizisini kimler bekliyor? Serenay Sarıkaya, Mert Ramazan Demir ve Burak Deniz'in başrol olduğu dizide efsanevi şahmaran hikayesi konu ediniyor.

Kombinlerinin birbiriyle uyumu efsane olmuş. Ben erkeklerin devamlı düz smokin giyiyor olmasından bıktım. Tamam Burak Deniz'in öyle gibi duruyor ama en azından biraz farklı. Mert Ramazan Demir'in kendisini pek sevmesem de onun da kıyafeti çok güzel olmuş. Serenay'ın elbisesine girmiyorum bile.
Cevap
10Cevap
İlgilenmiyorum kötü buldum
Hiç biri olmamış. Burak Deniz'in takımı 70'lerden kalma sanırım aşırı bol ve pantolon paça boyu uzun. Serenay zaten iç çamaşırı üstüne tül giymiş, Mert ramazan ne yapmaya çalışmış anlamadım. Ama amaçları dikkat çekmek ise başarılı.
Bin yıllık Şahmeran, Şahraman mı oldu? Üçü de gaye benziyor, izlemem.
Mert ramazan demir'i alacakaranlık da ki Edward sandım
Kötü buldum. Serenayın giydiği nedir. Baya komik olmuş
Mert Ramazan Demir'de Elite'de ki Samuel havası yok mu ya
Mert Ramazan Demir'in oyunculuğu hoşuma gittiği için izlenebilir bir dizi olarak görüyorum
Çok tipsizim; keşke bana göre sağ, Serenay'a göre soldaki kadar yakışıklı olabilseydim.
O kadar tipsizim, o kadar tipsizim ki 😔
1.44,22 cm boyundayım, 99 kilogram ağırlığındayım, kaffamda ur var, kaşlarım çok büyük ve her ikisi arasında 'keffare' gibi bir şey yazıyor; okudum.
Ayaklarım kokar, sürekli ishal olurum, osurak atarım, halk otobüslerine sümek sürerim.
Geğiririm, don giymem.
Öyle işte 😔
netflixte izlenecek güzel yabancı diziler varken yerli dizi izlenmez
Ya sonunda istediğim gibi bir dizi başlıyor
saçma bir şeye benziyor
Nötr bakıyorum daha önemli meselelerim var
Gözlerim kanadı. Burak bebeğim hariç
Burak deniz ahhh üzümlü kekim🥰
Daha çirkin birini bulamazlardı 😂
Mert burak ve ben üçlü yapalim
Serenay yakıyor
Harika buldum.