Evin bütün ışıklarını kapattim kapimi da kitledim geriye kaldı tir titretecek bi korku filmi
Bütün önerilere açığım

Evin bütün ışıklarını kapattim kapimi da kitledim geriye kaldı tir titretecek bi korku filmi
Bütün önerilere açığım

Selamlar,
Benim şahsen severek izlediğim korku filmleri bunlar yani aslında pek korku filmi izlemiyorum çünkü bazıları çok klişe olabiliyor ama bunları size tavsiye edebilirim.
Alışınca hangisi lan en korkuncu diye düşündüm bi an ahsjsj
annabelle var, korku seansı, doktor uyku, garabet, korku sokağı aklıma gelen şu an bunlar.
Cevap
9Cevap
Veronica izlemediysen tavsiye ederim asko
Selamlar,
Bende bir korku filmi sever olarak senin için güzel bir liste yapabilirim. Umarım yeterince korkutabilir bu liste seni. Şimdiden keyifli seyirler diliyorum.
Otopsi korku seansı anne lanetli tepe kapan yetimhane tepenin gozleri gibilerini izledim ama diğerlerine bakariim cok sah oll
kısmetse olur gündüz kuşağı 🥺 ödünün kopacağına garanti veriyorum 😔
Gece gece beynim ironi olup olmadığını anlayacak kapasiteye sahip değil ama ironi herhalde😅😅
herhalde yani 😂😂
Eğer izlemediysen "Halka" serisine bir bak derim.
İzlemez plurm muyuum
Ben izleyemedim işte. Düşün. 🤣🤦♀️
Senin ismini şu ana kadar beyazzambak diye biliyordum 😅😅 şimdi fark ettim :')
Bir nevi "algıda seçicilik" gibi olmuş. O kitabı okuduysan, otomatik olarak öyle tamamladın zihninden demek ki.
Olsun, kötü bir şey sayılmaz. :-)
Bütün korku filmleri boş ya ben bazen canım sıkılınca izliyorum belki bişey hissederim diye ama yok korkamiyorum çok saçma geliyor. En son hush diye bi gerilim/cinayet filmi vardi onda heycanlanmiştim ama o kadar.
Cinlere, şeytanlara inanmıyorsan boşuna izleme.
İncantation izle dabbelik bir havası var ama çoğu daha korkunç diyor.
Sana Siccin serisini bitirdim desem?
Bir kaçını bir kaç defa da izlemişimdir
Orhaaan🤪
Amaçsız ve hikayesiz sade korku diyorsan: Terrifier 2 balonu var baya şişirilmiş. Yok izleyiciler kusuyormuşta falan filan.
hepsi komedi filmi gibi
Ama Gerilim olanlar çok güzel insan ciddi ciddi geriliyo
Onu da izledim cidden psikolojik olarak geriyor ama mesela benim gerçekten gerildigim birkaç film var Korku Kapanı, Panik Odası, Halloween 2018
Onlara leş dedin orada bi uzaklastik senle kfkdbflsrbdllf yok izlemedim onu şimdi baktım da paranormal aktiviteye benziyo sanırım eğer öyleyse ben pek sevemiyorum o tür
Tamam tamam teşekkür ederiiim bakayim bi ama korku izleme hevesim kacti accık psych diye bi diziye baslamsitim the mentalist e benziyo diye ona devam edebilirim belkii
İzledim onu ayb ediyoj
Eyw 😹 gelsin bakayim öner
Güzel mi cidden yoksa ironi mi🥶
Ne bilim
Korku Kapanı serisini önere bilirim.
Hepsini bitirdim onun hem de kaç keree
Siccin serisi iflfoldoekd
Tabiri caizse ona dötüm yemez kslwkwlwnflqndk
İlk on saniyesi bile psikolojimi bozuyor
Ne demezsin 🥲 bir de efektleri var nazar değmesin
Siccin 🤌🏻 kfjf
Yok yok kalsin o djlsjrlwndl izledim daha önce tek başıma izlemeye de çalıştım gündüz gözüyle ama hayır nolamazzz
Paranormal aktivite serisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?