Fırat Çelik, konuk oyuncu olarak Yalı Çapkını'na katıldı. Dizide Seyran karakteri ile yakınlaşacak. Sizce bu Seyran ile Ferit çiftinin sonunu getirir mi

Fırat Çelik, konuk oyuncu olarak Yalı Çapkını'na katıldı. Dizide Seyran karakteri ile yakınlaşacak. Sizce bu Seyran ile Ferit çiftinin sonunu getirir mi

Diziyi izlemiyorum ama sorulardan şunu fark ettim. Çocuk biriyle flört ederse kızlar maks "off çok çapkın gıcık şey hıı😡" falan diyor. Kız biriyle flört ederse "neeey seyferin sonu oluurr😱😱😭😭" diye ağlıyorlar.
Burdan anlıyorum dizinin ne kadar cringe olduğunu rjafjsnjej
😂😂😂
Çocuk ama herkesle edip yatıp kalkiyorsa
Cevap
9Cevap
Sorun olmaz
Dün izleyemedim çünkü yeni dizleri ateş kuşları vardı diziyi sevdim yalı çapkını bunda tekrarı ni izlerim nasılsa tekrarı veriliyor
Yaw bize ne anasını satayım bizee neee size neee sana neee. Milletin bu boktan dizi merakına bir türlü anlam veremiyorum. Hayatınız çok mu boş, aptal dizileri konuşacak tartışacak kadar hayatınızın merkezinize koyuyorsunuz. 🤮
Adam akıllı ilişki kuramadılar ki sonlansın. Gelip geçici bir şey bu da dnsn
Varlarmiydi ki sonu olsun. Feritin okuzlug master seviyesinde yani adam olmaz ondan
Bu diziyi hiç izlemedim merak ettim çok adı geçiyor güzel mi
Fırat Çelik afraya göre yaşlı hiç gerek yoktu böyle bir karaktere
Emanet izliyoruz bide gelinim mutfakta buna başlamadık.
Ne aptal bir dizi ve bu kadar kitleye sahip olması ayrı bir aptallık göstergesi
İzlemiyorum fragmanlari görüyorum arada konu oyuncu ise ferit seyran çiftinin neden sonu gelsin ki
Yeminle izleyenin akli yoktur
SeyFer ne dhfghjgkf
Seyfer ne mk büyümediniz mi daha
Tam olgun çıtır ilişkisi olmuş
TR dizilerine bakmıyorum
Benimde bir yalım olsa çapkın olur muydum acaba?🤔
Gerçekten bunu merak ediyor musun
Getirebilir bu akşam tehlike
Bananeaminakiyum
Çok iyi olucak dizii
Dizi biter öyle olsa
Gelmez bişey olmaz