Yabancı diziler bile daha çok ahlaklı.
Türk dizilerinde sürekli bir cinsellik sürekli bir sevişme sahnesi var.
Senaryoları ile ön plana çıkamıyorlar anca böyle çıkmaya çalışıyorlar
Yabancı diziler bile daha çok ahlaklı.
Türk dizilerinde sürekli bir cinsellik sürekli bir sevişme sahnesi var.
Senaryoları ile ön plana çıkamıyorlar anca böyle çıkmaya çalışıyorlar
Türk dizleri, hint filimleri geri kalmış ülkelerde ki insanların tek eğlencesi. Bir şey diyemem hor görmek yanlış olur. Ama fazla ağdalı ve sömürücü bulurum hep. Geri kalmış toplumları etkiliyor bunlar yani. Biraz daha dikkatli olmak gerekir. Mesela kurtlar vadisi izlemiş bir güruhu sokaklarda terör estirdiğini görebilirsiniz. Veya padişahlı ve osmanlı konulu yapımlar yüzünden sokaklar sakallı sultanlarla doldu. Kızlarımız dizilerde ki abartılı şaşalı ve zengin hayatlara özenip mutsuz olmakta. Sana geri kalmış derken bunu kastettim. Cehalet yüklü toplum her şeyden kolay etkilenir bence. Birde youtube bilmem ne eklendi şimdi bunlara. Kadınların estetik yarışı da bunların eseri. Sosyal medya ve dizlerde ki yüzlere özenip mutsuz olanalar var. Akıllı insan tek tipleşmeye karşı gelir. Sana yazdığım geri kalmış toplumlarda bunları muhasebe edecek bir mod olmayışından geri kalınmış olunuyor. Zaten dizilerin çok izlendiği ülkeler ortada. Sosyal aktiviteye erişecek gücü olmayan, yoksul bırakılmış halklar bunlar maalesef.
Reytingleri yüksek çıkan dizilerin senaryolarından ilham alıyorlar. Sence de toplumumuza bakınca bu tip dizilerin yaygın olması normal değil mi?
Cevap
7Cevap
Türk ahlakını çökertmek için aldatmak yasak elma bu nasıl diziler öyle sonrada boşanmalar artıyor
Türkiye'de yetenekli olan değil bacakları güzel olan oyuncu oluyor. A'hmak milletim de izlemeye devam ediyor.
Bizim ülkemizde dişi sineğe seni seviyorum diyecek insanlar olduğu sürece her zaman cinselll obje olarak her şey gidecek gerek dizi gerek reklam
Yabancı dizilerdede cinsellik veya sevişme sahneleri oluyor.
1 tane dizim var onun dışında hep maç kanallarına bakarım
Nasil nazardan öyle görürsün,,,
Reyting nasıl alıcaklar yoksa
İzleyenler sağ olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?