Diziler & Filmler Yıl olmuş 2023 ben hala SILA dizisini izliyorum. Ben vizyonsuz muyum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hoşuma gidiyor izliyorum kötü mü? Güncellemeler+1 yıl Teskurler o zaman. Güncellemeler+1 yıl 🙄❤ Yıl olmuş 2023 ben hala SILA dizisini izliyorum. Ben vizyonsuz muyum? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı. Diziyi hiç izlemedim, konusunu bilmiyorum ama eski dizileri izlemek vizyonszuluk değil bence 0 0 Yorumla
Goldenfireball06 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Normal hosuna gidiyordur bende yabancı bir dizi izliyorum çekildiği dönemde daha cep telefonu yok içim huzur doluyor buz dolabı kadar bilgisayarları görünce ışınlansam keşke 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Diziyi hiç izlemedim, konusunu bilmiyorum ama eski dizileri izlemek vizyonszuluk değil bence
Normal hosuna gidiyordur bende yabancı bir dizi izliyorum çekildiği dönemde daha cep telefonu yok içim huzur doluyor buz dolabı kadar bilgisayarları görünce ışınlansam keşke
Başka dizi mi bulamadın
Gece a2 çıkıyor ozaman hep izliyorum güzel dizi
🤣 çağ atla artık
Yioo
Evet