Merhabalar Herkese 🎥🍿
Hepimizin katili döndü! You dizisinin 4. sezonunun ilk kısmının fragmanı geldi. Bu sezon diğerlerinin aksine Joe Golberg'in bir sapığı olacakmış!

Ee etme bulma dünyası 😅
Merhabalar Herkese 🎥🍿
Hepimizin katili döndü! You dizisinin 4. sezonunun ilk kısmının fragmanı geldi. Bu sezon diğerlerinin aksine Joe Golberg'in bir sapığı olacakmış!

Ee etme bulma dünyası 😅
Iyi olmuş. Adam çok fena. Öncesinde de vardı zaten onu katletmek isteyenler hem sevip. Her aşkta bir b. o. klukta çıkarması cabasi. Gene karşı komşusuna dayanamayıp bir aşk sarsıntısı furyası. da getireceği fragmandan belli. Artı zengin zibidilerle de takılacağı açık. Merakla bekleyisteyim. Çıksın kacirmiycam
Bakalım neler olucak
Aylarca bu diziyi sabırsızlıkla bekliyordum. Artık daha az uğrarım buraya 😂😂 4. sezon fragmanı bir önce ki fragmandan tamamen değişmiş. Love geri dönüyordu. Hatta Joe oğlunun peşine düşüyordu. Senaryo tamamen çok değişmiş 😳 Sanırsam anlaşmazlık birşeyler oldu. İzleyip görmek lazım. Bir önce ki fragman çok daha ilgi çekiciydi. Bu bölüm bana çok süpriz olmadı açıkçası 🙄 Belki heyecanlı bölümleri de vardır. Merakla bekliyorum.
Aa ilk fragmanı izlememiştim. Keşke cidden Love geri dönse
Love geri gelse. Bende istiyorum 😁 Bu arada Teşekkür Ederim EIG 🌺
Diyebiliriz :D Ama bu dizi neden bu kadar sevildi anlamadım. Kimse güzel dizi izlememiş gibi You'yu konuşup duruyor. Her sezon aynı şeyler var oysaki dizide. Heyecan katayım derken izleyiciyi dolandırıp duruyorlar. Klasik bir Netflix dizisi :/ Vakit kaybı bunu izlemek.
Sevgilimle keyifle izleyebileceğimiz bir dizi.. Yeni sezonunu iple çekiyorduk, üstüne çok konuşmuştuk. Umarım yeni sezonda bizi ekrana kitler.
Cevap
20Cevap
Vay nomıssız ırz düşmanı Joe vaay. Ya işte etme bulma dünyası
Bence diyebiliriz
Diziyi çok beğeniyorum ya. Olay örgüsü aşırı iyi. Fragmanını izlemedim ama eminim mükemmel bir sezon olacaktır. 😁
Ben dee öyle düşünüyorum 😁
Birde şey, harry potter filmindeki Bellatrix kahramanına aşırı hastayım ya.. psikopat kadınlara aşırı sempatim var galiba 😃
2. Sezondan sonra bıraktım ben, ama sonunda onun da sapığı olmasi süpermiş😀
ooo iyi olur birazda uğraşsın belayla öyleyse. 3 sezon izledim ilginç bir dizi. camdan kafes olacak mı acaba
O zaten ayrılmaz sembol bence olur
benzer konuda klişe filmler sıkıcı oluyor. bu farklı bir ambiyans gibi
ben bunu değil çarşamba gününü izliyorum wednesday
O da güzel dizi
Loveda joenun sapigi gibiydi biraz ama son belli 😅
Evet o da sapıktı😂
Öyle ajdnsjd
Joe çok değişmiş ya. Müzik harika bu arada.😅😅
Yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum😄
Sakal makal yaşlandırmış adamı aidjw
Offf evet yaaaa.. çok çirkin olmus 🙁
Love’a yaptıklarından sonra benim için bitmişti. Beter olsun sjsjdjf
Ahh Love🥺💔
Joe ile o kadar çok benzerliklerimiz var ki sksjjs beni çok korkutuyor bu adam ile benzerliklerim
Bunu diyerek bizi de korkuttun ajdjsbfbr
Mesela neler?
Onu da öldürüyormus jewjwjkwj
Sabırsızlıkla bekliyorum.
Yapar mı yapar audhhwd
Ayyy kim acaba :D merakla bekliyorum hala Beck’e nasıl kıydı anlayamıyorum.
Beck'i sevmiyordum ama yazık oldu yine de 😂
Yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyorum.. Eminim Joe, sapığından bir adım önde olacaktır.
Eninde sonunda yakalar onu da ehwjdns
Diğer sezonlrı izlediğim için mecburwn izliycem ama tekrara düştü eğlenir miyim bilmem
Biraz öyle oldu
Ne zaman geliyor yeni sezon ya çok ara verdiler
Evet bu sefer baya ara verdiler. 1. kısım 9 şubatta, ikinci kısım 9 martta olacakmış
Hala varmış, normalde sonbaharda filan çıkması gerekirdi
Evet ya çekimleri başlayalı da baya oldu oysaki
Bari bu ay olsaydı ama neyse az kaldı yine
İlk 2 sezon güzeldi de sonra sıktı
kendini tekrar etmeye başladı
ve o kadar suç işleyip kolaylıkla sıyrılması herkesin de uyuması kimsenin şüphelenmemesi inandırıcılığı yok etti artık benim gözümde
Öyle ya doğru
İnsanlar böyle dizileri izleyip sapıklara neden sempati duyar anlamış değilim bu dizini ilk 2 bölümüne zor tahammül etmiştim… sapıklara özenen insanlar ne ara olduk biz Ya
Değişik sevdim ya kaçmaz bu sevgilim ile birlikte bitiririz bundan öncede öyle yapıyorduk 😅
Benim de severek izlediğim bir dizi.. Artık yeter sürekli birine aşık oluyor falan diyordum, iyi olmuş bu sefer konuyu tersten işlemeleri..
Yaa Joe bey eden bulur.. bundan sonraki 3 sezon Joe'nun peşinde sapıklar dolaşmalı ki hak yerini bulsunn
Love olmadan sarmaz be 😄
Love 🥺
Final sezonu olacaktı zaten. Böyle bir şey bekliyordum. Yalnız adamın zekasına hayranım ya.
sezon yayınlansın izlerim bi komple cıksın da.
İkiden sonra bırakmıştım şu an çok fena gaza geldim
Ahh Joe golberg, artık yüzü gülsün benim aşk adamım sabırsızlıkla bekliyorum 🤤
Ah joe ❤️ Sabırsızlıkla bekliyorum 😌
Başına gelecek vardı zaten :D
oo ne zaman çıkacak
9 şubatta ilk kısım, 9 martta ikinci kısım
niye böldüler bu kez bu diziyi
Bilmiyorum ki, heralde final sezonu son bir kez heyecan katalım dediler :d
off ya hemende bitirsinler zaten ki 🥺
Onu da öldürür hiç problem değil 😅
Belki de😅
Hepimizin değil, tecavüz fantezisi olan düşük zekalı hemcinslerinin sapığı
Sapıgı love falandır bence o kadın ölmemistir her yerden cıkcakmıs gibi düsünüyom 🤭🤭
Çok şükür karma is real bitch
Sjxjdjdj
Sıktı bu ya izlemem bu sezonu
Biraz fazla uzattılar cidden
Evet hep aynı şeyler..
dizi kendini tekrar ediyor diye bıraktım
Ahh Joe üzümlü kekim 😊
İlk kez izlryeceğim
Hadi ya sonunda umarım onun ladar iyidir 😅
Başına gelecek vardı zaten 😬😬
Ben ilk sezonda bıraktım hata yaptım sandırım :)
İlk sezon çok güzeldi sonrası sarmadı
Hhahahaha süper
Aaaaayyy sonunda
çok sevindim.. izleyecek dizi yok şu ara
İzlemiyorum
Bekleniyor
Diyebiliris
Vaaay bekliyorım
ilginç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?