Diziler & Filmler HBO mu? Netflix mi? hangi yapımın filmleri dizileri daha kaliteli sizce🎥🎬? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hbo mu? Netflix mi? hangi yapımın filmlerini ve dizilerini daha başarılı kaliteli buluyorsunuz 🎥🎬 HBO ⭐ Netflix ⭐ Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç HBO mu? Netflix mi? hangi yapımın filmleri dizileri daha kaliteli sizce🎥🎬? Cevapla Dizi Soruları Film Soruları Netflix Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı. HBO kesinlikle daha iyi. Aslında ben Netflix'den daha fazla dizi film izliyorum ama HBO'nun kalitesi ortada 1 0 Yorumla
sinefilim Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 29 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 309 cevap paylaştı. HBO Türkiye'de olsaydı tercihim o olurdu. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Netflix daha güzel benim için. 1 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 334 cevap paylaştı. Hbo tokatlar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
HBO kesinlikle daha iyi. Aslında ben Netflix'den daha fazla dizi film izliyorum ama HBO'nun kalitesi ortada
HBO Türkiye'de olsaydı tercihim o olurdu.
Netflix daha güzel benim için.
Hbo tokatlar