Diziler & Filmler Kısmetse olur izliyor musunuz? morcivcikkkkk Takip Et Bilge Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Normal şartlarda izlemem ama yurt ortamında fena sarıyor djdjdjjd Kısmetse olur izliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kuzenimle ilk 20 dakikasını falan izledikte zerre ilgimi çekmedi 1 1 Yorumla morcivcikkkkk +1 yıl Ya normal şartlarda benim de ama boş beleş olunca böyle sarıyor djdjdjdjd Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. hayır izlemiyorum 1 0 Yorumla
mayheath Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 92% +1 yıl İzlemiyorum boş boş tavana bakmayı tercih ederim 1 0 Yorumla
OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hala bunu izleyebilecek kadar ahm'ak olamadım. Denemeye devam ediyorum 1 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Saçmalık ve yanında bedavaya gelen daniskası 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl İzlemek lazım ya keyifli olur 1 2 Yorumla morcivcikkkkk +1 yıl Boş zamanlarda arkadaşlarla güzel aktivite dkdjdjd Yorumla Okan_Akarsu1992 +1 yıl Hahahaha yüzde yüz katılıyorum cimcime Yorumla
hazarayva Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Çok kurgu var ya saçma 1 2 Yorumla morcivcikkkkk +1 yıl Hepsi kurgu zaten djdjddj Yorumla hazarayva +1 yıl Yurtda güzel aktivite olur tabi ki Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl izlemiyorum başka boş işlerim var 1 1 Yorumla morcivcikkkkk +1 yıl İyiydi bu djjdjd Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 971 cevap paylaştı. Kısmet olmuyor izlemiyorum 1 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 375 cevap paylaştı. Kısmet olsa da izlemem 1 0 Yorumla
ℬavulsuzyolcu Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Sedat için izliyorum sırf 😍😀cok tatlı 1 1 Yorumla morcivcikkkkk +1 yıl Arkadaşım da ona bayılıyor djdjd Yorumla
UniversalSoldier Takip Et Master Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 542 cevap paylaştı. Asla 1 9 Yorumla morcivcikkkkk +1 yıl Deme deme djdjdjj Yorumla UniversalSoldier +1 yıl Öyle programlar sevmiyorum ya gereksiz zaman kaybı Yorumla morcivcikkkkk +1 yıl Anladım. Haklısın aslında da izleyince sarıyor napalım djdjdjdjd Yorumla UniversalSoldier +1 yıl Olmaz hocam finallerin zorlaması lazım sen finallere Yorumla morcivcikkkkk +1 yıl Merak etme hocam finaller yeterince zorladı bütleri selamlamak için bekliyorum şu an jdjddj İki günlük ara sonra kapanışa giriyorum Yorumla UniversalSoldier +1 yıl Hadi bakiim Yorumla UniversalSoldier +1 yıl 😂😂😂 Yorumla morcivcikkkkk +1 yıl Gül hocam Gül seneye görüşürüz djdjdjdjd Yorumla UniversalSoldier +1 yıl 👋👋🤣🤣🤣 . Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl sedat serdar tolga furkan dördünü istiyorum 1 2 Yorumla morcivcikkkkk +1 yıl Furkan da bi şerefsizlik var ya djdjd Sedat’la Serdar ikilisini bende seviyorum Cevap sahibi +1 yıl ben hepsini seviyorum
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yoo o ne 1 4 Yorumla morcivcikkkkk +1 yıl Bi YouTube programı ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konusu ne Yorumla morcivcikkkkk +1 yıl Ya aslında saçma ama sarıyor djdjdİşte 9’kız 9 erkek var birbirleriyle işte ilişki yaşıyorlar falan filan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kısmetse verir o zaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Kuzenimle ilk 20 dakikasını falan izledikte zerre ilgimi çekmedi
Ya normal şartlarda benim de ama boş beleş olunca böyle sarıyor djdjdjdjd
hayır izlemiyorum
İzlemiyorum
boş boş tavana bakmayı tercih ederim
Hala bunu izleyebilecek kadar ahm'ak olamadım. Denemeye devam ediyorum
Saçmalık ve yanında bedavaya gelen daniskası
İzlemek lazım ya keyifli olur
Boş zamanlarda arkadaşlarla güzel aktivite dkdjdjd
Hahahaha yüzde yüz katılıyorum cimcime
Çok kurgu var ya saçma
Hepsi kurgu zaten djdjddj
Yurtda güzel aktivite olur tabi ki
izlemiyorum başka boş işlerim var
İyiydi bu djjdjd
Şu an izliyorum
İyi seyirler
Yok ya bana göre bir şey değil
Kısmet olmuyor izlemiyorum
Yok saçma yav 🤦🏿♂️
Yabancı dizi seviyorum
Kısmet olsa da izlemem
Bundan daha iyi boş işlerim var
İzlemem ya saçma
Sedat için izliyorum sırf 😍😀cok tatlı
Arkadaşım da ona bayılıyor djdjd
Asla
Deme deme djdjdjj
Öyle programlar sevmiyorum ya gereksiz zaman kaybı
Anladım. Haklısın aslında da izleyince sarıyor napalım djdjdjdjd
Olmaz hocam finallerin zorlaması lazım sen finallere
Merak etme hocam finaller yeterince zorladı bütleri selamlamak için bekliyorum şu an jdjddj İki günlük ara sonra kapanışa giriyorum
Hadi bakiim
😂😂😂
Gül hocam Gül seneye görüşürüz djdjdjdjd
👋👋🤣🤣🤣 .
Tv kerhanesi. kardeşim ları
sedat serdar tolga furkan dördünü istiyorum
Furkan da bi şerefsizlik var ya djdjd Sedat’la Serdar ikilisini bende seviyorum
ben hepsini seviyorum
Yoo o ne
Bi YouTube programı ya
Konusu ne
Ya aslında saçma ama sarıyor djdjd