Merhabalar Herkese 🎥🍿

Daha önce tamamını izlememiştim. Baktım ki hala dizi analizleri devam ediyor, merak edip tamamını izlemek istedim.
Benim gibi başka eski dizi batağına düşen var mı?
Merhabalar Herkese 🎥🍿

Daha önce tamamını izlememiştim. Baktım ki hala dizi analizleri devam ediyor, merak edip tamamını izlemek istedim.
Benim gibi başka eski dizi batağına düşen var mı?
İyi seyirler bende canım sıkıldıkça bazen izlediğim dizileri ya da filmleri izliyorum. can sıkıntısına iyi geliyor birde yeni film bulamıyorum maalesef. bu yüzden eski dizilere bakıyorum. :D
Kesinlikle öyle😁
Eski diziler gerçekten bi Başkaydi dizi furyası 1990 lar da başladı kanallar o zaman çıktı zaten öncesi Yeşilçam dönemi TRT 1 tek kanal olarak devam ederdi vayy Bee ne güzel yıllardı be 😊 çok özlüyorum geçmişi 😥 Ara da izliyorum eski dizileri ki zaten yeni nesil hiçbir yapıma bakmıyorum dizi film olarak yani çünkü çoğu çöp her şey 2000 yılların başlarına kadar güzeldi sonradan bozuldu
Valla merak ediyorum onu da, teşekkürler 😊
Allah kurtarsın.
Çok zor bir durum , zamanında bu durumdan çıkamayan arkadaşlarım oldu ve bir tanesi hala 2011’de yaşıyor.😂
Arkadaş da benden😂
Rica ederimm😊
Geçen gün ben de YouTube dan başlamaya niyetlendim. Sürekli reklam girince sinirlenip bıraktım 😄 Şimdi tekrar aklıma girdi yine başlayabilirim.
Cevap
10Cevap
Var, şu an Kurtlar Vadisi'nin 42. bölümündeyim bittikten sonra da fırsat olursa Avrupa Yakasına başlayacağım
Aa onu da izliyorum ajfnwj
Daha 10. bölümdeyim ya ilerleyemedim bi türlü ama güzel gidiyor😂
Evett😂
Muhteşem yüzyıl batağına çok düştüm bir de öyle bir geçer zaman ki batağına
Muhteşem Yüzyıl batağına ben de çok düştüm, anlıyorum seni😂
Çok güzel ama😅
Evett😂
Eski dizileri bende severim Mesela Yılan Hikayesi.:)
Hiç izlemedim onu
Ben aslında yööğuumm yööooğum
Ahxjsjd o sahne efso
Eski dizileri çok seviyorum. Hayat bilgisi izliyorum ben de. Çıktığı zaman 8 yaşındaydım.
O da cok güzeldii
Çok iyi yaptın her gün bir doz Akasya durağı veya yahşi cazibe izliyorum 😂
Eski dizilerin çoğunu bitirdim. Lost, dexter, fringe, chuck, prison break, himym vs
Bende izlerim en son Ezel dizisi ve payitaht Abdülhamid dizisini izledim
Eski diziler konusunda dizi çok ben hepsini tekrar tekrar izliyorum mesela hırsız polis var, yılan hikayesi, Deli yürek, Eşref saati, aynalı tahir, arka sıradakiler, mesela arka sokakların ilk bölümleri çok güzel aynı şeklide kurtlar vadiside var
Eski dizi olarak 7 numara izliyorum
Onu ben de merak ediyorum ama hiç izlemedim
Çok güzel ya ben seviyorum
Kurtlar vadisi izliyorum 8 . kez
Ben de izliyorum ama ilk kez
İlk 97 de bırak
Öyle yapıcam
Beyaz gelincik 71 bölüm 1 haftada bitti corona zamanlarıydı
ben de poyraz karayel izliyorum
Doktorlar
7 numara
izlerim tatlım