Draco hepimizin aşkı, filmde de çok az görünüyor aslında. Sahneleri kesilmiş hep.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ayy ama Lanetli Çocuk’taki haliii. Diğer klasik Draco senin olsun bu arada ben klasik Draco’yu istemiyorum. Klasik yedi kitapta direkt Sirius’u istiyorummmmmmmm.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Draco hepimizin aşkı, filmde de çok az görünüyor aslında. Sahneleri kesilmiş hep.
Ayy ama Lanetli Çocuk’taki haliii. Diğer klasik Draco senin olsun bu arada ben klasik Draco’yu istemiyorum. Klasik yedi kitapta direkt Sirius’u istiyorummmmmmmm.
Geçer bunlarda
hermione granger ilk gördüğümden beri aşığım ilk büyük aşkım olabilirsin sen ya zekasına tutuldugum hatunum be 😍😍😍 Emma duy sesimi be
Ben de Sirius’a aşığımmm
Sirius black çok iyidir onuda severim ama hagrid 😍 yüreği kocaman devin yerini tutamaz bence
Valla benim aşkım Sirius
Benim hermione
Resimdeki tipi çok iğrenmiş ya öğk. Şaplatmalık bi alnı var ama gogıl görsellerden baktım harbi yahuşukluymuş eleman sldfşs
Yakışıklı değillll. Lanetli Çocuk çok boktan bir kitap olmasına rağmen Draco’nun oradaki karakterine aşığımm. O yüzden büyüklüğünü koydum yaaa
hıı bilmiyom. Sarı çiyan ama hiç sefmiyom. Heri potırı daha çok sevmiyom ama o yüzden malfoyu biraz daha seviyom çünkü heri potırı sevmiyo
Harry Potter pislik
Oğluna bok gibi davranıyor
Heri potır üredi mi? Bi ölmedi gudubet büyücü ya
kaç kurtar kendini
Bende sana asik oldum