Eski bir çok çizgi roman bugün teknoloji sayesinde çok güzel filmler olarak karşımıza çıkıyor. Transformers, Marvel, DC Comics diye genel başlıklar olarak yazayım bunları. Gel gelelim Voltran şöyle görsel şöleni bol bir halde gelmedi hiç. Hep söylentilerde kaldı. Ben olsun isterim aslında yetim öksüz kaldı kenarda öyle. Siz ne düşünüyorsunuz Voltran için güzel bir senaryo yazılsa film olarak görsek güzel olmaz mı?
Ben çocukken izlerdim. 5 gencin kullandığı aslan şeklinde robot araçları ve bunların birleşimiyle ortaya çıkan büyük insan görünümlü robottu. Kötülerle mücadele ederlerdi Power Rangers gibiydi
Transformers başka bir galaksiden, Voltran ise insan yapımı makinelerin birleşmesinden ortaya çıkıyor, yani daha mantıklı geliyor o yüzden daha güzel olur dedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Voltran filmi çıksın isterdim
Hiç izlemedim fikrim yok
Ben çocukken izlerdim. 5 gencin kullandığı aslan şeklinde robot araçları ve bunların birleşimiyle ortaya çıkan büyük insan görünümlü robottu. Kötülerle mücadele ederlerdi Power Rangers gibiydi
Daha çok kızsal çizgi filmleri izlerdim diye bilemedim güzeldir her halde çok eskinin çizgi filmi mi?
30 yıl öncesini ben hatırlıyorum daha eskiye gidiyosa o kadarını ben de bilmiyorum yaşım kurtarmıyor 😄
Transformersten daha güzel olur bence
Yazılan senaryo, oyuncular, yönetmen, sanay yönetmeni, görsel efektler vs çok etken olur. Daha güzel yerine daha rezil de olabilir
Transformers başka bir galaksiden, Voltran ise insan yapımı makinelerin birleşmesinden ortaya çıkıyor, yani daha mantıklı geliyor o yüzden daha güzel olur dedim
Flash tv yapımcılarına verirlerse işi cennetten olma ihtimali bile var 😂😂
Ne saçmalıyorsun