Diziler & Filmler Görseli gördüğünde aklına gelen ilk film nedir? MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Yapay Zekaya Sor Yıl 2010 ilk kez vcd player aldım ve tvye bağlayıp izlediğim ilk film Kurtlar Vadisi Irak filmi. Aklıma şu an o film geldi. Sizin vcd playerda izlediğiniz ilk film neydi? Neler izledik be şunda :d 🦁 Görseli gördüğünde aklına gelen ilk film nedir? Cevapla Film Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Harry Potter geliyor. ya da yüzüklerin efendisi. küçükken dvd alır izlerdim bilgisayarda veya animasyon çizgi filmler. cars serisi gibi 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl 2010 mu bayağı geç almışsın. Benim çocukluğumda vardı. Düğn kasedi izlerlerdi 0 2 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Geç aldım çünkü işe girip çalışmaya başlamıştım o yıl. Kendi paramla anca o zaman alabildim Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Anladım Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,1b cevap paylaştı. İlk izlediğim Dabbe ve Örümcek adam 2 aklıma geliyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl şu an aklıma gelen hiçbir film yok. Hafızam o kadar kuvvetli değil benim. 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Katılıyorum bu görüşüme cevapta vermemiş bana yazıklar olsun. şu an bu noktaysak benim yüzüm suyum hürmetineeymiş onu anladım Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Senin de bana cevap vermediğin görüşler var asıl benim yüzüm suyum hürmetine ajsjddj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen vermiyorsun diye vermiyordum ben bi kere hııhhh Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Hiçte bile bırah bırah bırah Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Nedense Sibel Kekilli geldi😃 0 1 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Duvara karşı mı, kuleye karşı mı 😂 Yorumla
WhatTheBok Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aga be bunda gora filmi ilk çıktığı zaman korsanını izlemiştim sjd ve atari oyunlarını bundan oynuyordum 0 0 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Annem ve babamın düğün CD. 0 1 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Jack Chen ve Jet Lee filmleri geliyor 0 0 Yorumla
Bearcan Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Danie Daniels, Vicki Chase, Remy Lacroix...😍 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 971 cevap paylaştı. Poset içine konulmus belgesel cdleri 😂 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı. Harry Potter 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 801 cevap paylaştı. Pembe CD Casper Direkt aklıma o geldi 0 0 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl rambo :D 0 1 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Rambo ilk kan 😂 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 417 cevap paylaştı. Buz Devri dksj 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Harry Potter geliyor. ya da yüzüklerin efendisi. küçükken dvd alır izlerdim bilgisayarda veya animasyon çizgi filmler. cars serisi gibi
2010 mu bayağı geç almışsın. Benim çocukluğumda vardı. Düğn kasedi izlerlerdi
Geç aldım çünkü işe girip çalışmaya başlamıştım o yıl. Kendi paramla anca o zaman alabildim
Anladım
İlk izlediğim Dabbe ve Örümcek adam 2 aklıma geliyor
şu an aklıma gelen hiçbir film yok. Hafızam o kadar kuvvetli değil benim.
Katılıyorum bu görüşüme cevapta vermemiş bana yazıklar olsun. şu an bu noktaysak benim yüzüm suyum hürmetineeymiş onu anladım
Senin de bana cevap vermediğin görüşler var asıl benim yüzüm suyum hürmetine ajsjddj
Sen vermiyorsun diye vermiyordum ben bi kere hııhhh
Hiçte bile bırah bırah bırah
Nedense Sibel Kekilli geldi😃
Duvara karşı mı, kuleye karşı mı 😂
Aga be bunda gora filmi ilk çıktığı zaman korsanını izlemiştim sjd ve atari oyunlarını bundan oynuyordum
Annem ve babamın düğün CD.
😂😂😂
Jack Chen ve Jet Lee filmleri geliyor
Alacakaranlık
Danie Daniels, Vicki Chase, Remy Lacroix...😍
Poset içine konulmus belgesel cdleri 😂
Harry Potter
Pembe CD Casper
Direkt aklıma o geldi
2003 rambo 2 ui izlemiştim
rambo :D
Rambo ilk kan 😂