Sinemaya gittiğimiz zaman telefonuyla ilgilenen kişileri zaman zaman görüyoruz. Sonuçta belirli bir topluluk içindeyiz ve filmi izleyecek kişilerin dikkati dağılabiliyor. Bu durum hakkındaki düşünceleriniz neler?
Sinemada cep telefonu kullanmak, diğer insanlara saygısızlık mıdır?
kesinlikle saygısızlık, kültürsüzlük, terbiyesizlik. o sinemaya giriyorsan telefonla tak tuk tak tuk ses yapmayacaksın. önemli bir mesaj, çağrı varsa hemen dışarı çıkıp arayabilirsin. ama genelde ışığını açanlar, yanındakiyle kikirdeyenler acayip sinir bozuyor
Sinemada telefon kullanılmasına karşı değilim. Ben kullanmıyorum ama kullananlara karışmamak gerekiyor. Burası özgür bir ülke. Beğenmiyorsan başka ülkelere iltica talebinde bulun orada istediğin kadar sinema izle.
Sinemaya telefon kullanmak için girmiyoruz sonuçta :D önemli bir şey olur o anlık dönülür ama onun dışında oturup telefon ile ilgilenmek kişilerin sinirini bozar. Neticede herkes para ödeyip film izlemeye geliyor, telefonumuzun ışığına bakmaya değil.
Kesinlikle saygısızlık. Madem telefonununla oynayacaksın ne diye sinemaya giriyorsun. Işığı da insanın gözünü alıyor nefret ediyorum. Bir de arkadan koltuğuna tekme atanlar yok mu, tam çıldırmalık. Bu zamana kadar nasıl biriyle kavga etmedim mucize zaten.
Ya bir keresinde yeğenim için girmiştim benim hiç ilgimi çekmeyen bir filmdi o yüzden telefon ile uğraştım ama sessiz bir şekilde tabi ki ses yapmayı asla sevmem
Sinemada telefonuyla ilgilenen tiplerden olmadım hiç ama fragmanına aldanıp da izlediğimde hoşuma gitmeyen bir sürü film oldu. İki dakikalık bir fragman iki saatlik bir filmin ne kadarını anlatabilir ki?