Diziler & Filmler Alice in borderland mi Squid Game mi? PastiLL Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Benim tercihim Alice, çünkü squid game’in dar bir hikayesi olduğunu düşünüyorum çok çekici gelmedi. Alice izlerken başka dünyalara daldığımı hissettim. Alice in borderland Squid Game Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Alice in borderland mi Squid Game mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
myraes Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Squid Game izledim sadece ama benlik bir dizi değildi pek sarmadı. 3 5 Yorumla PastiLL +1 yıl Alice in borderland izle daha sonra tekrar konuşalım 💫 Yorumla myraes +1 yıl Bugün izlemeye başlıyım o zaman :) Yorumla PastiLL +1 yıl işte bu 🍓 Yorumla myraes +1 yıl 2. bölümdeyim bu arada 🌷 Yorumla PastiLL +1 yıl ilk sezon harika sürükleyeceğine eminim 😛 Yorumla
tutkidogru Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İkisi de güzel ama alice in borderland daha iyi 1 3 Yorumla PastiLL +1 yıl işte dizi zevki olan insan başka oluyor tabi Yorumla tutkidogru +1 yıl Dimii :') Yorumla PastiLL +1 yıl kesinliklee Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. Alice in borderland 1 0 Yorumla
sesizbiri Takip Et Guru Yaş: 24 +1 yıl Alice in borderland en azından orada vergi almıyorlar 1 2 Yorumla PastiLL +1 yıl değişik bir bakış açısı Yorumla sesizbiri +1 yıl Bence orası çok daha iyi burdan Yorumla
ÇeriDomatesii Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 89% +1 yıl Kesinlikle Alice in Boderland. Mükemmel bir dizi. 1 0 Yorumla
Duyguxakc Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Dün gece rüyamda squit game için beni uzaylıların almaya geldiğini gördüm. Şimdi bunu hatırlattın bana. 1 1 Yorumla PastiLL +1 yıl sen çok uzaylı filmleri izlemişsin Yorumla
Canımbennnremmnurr Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İkisini de izledim. Squid game daha güzel çünkü alice çok canavarlı falan squid game daha guzel 0 5 Yorumla PastiLL +1 yıl ne canavarı sen ne izledin hahaha Yorumla Canımbennnremmnurr +1 yıl Bilmiyom walla son zamanlarda o kadar çok kore dizisi izledim ki karıştırmış olabilirim hsjsjsjs alone in borderland izledim sanki ya shsjjs Yorumla PastiLL +1 yıl kore fanı iremnur Yorumla Canımbennnremmnurr +1 yıl Ben kore fanı değilim oyle olsam öyleyim derim kuzenin kore fanı onun yanına gittiğimde sürekli kore dizisi filmi açıp durdu şaka yapmıyorum Yorumla Canımbennnremmnurr +1 yıl Kuzenim* Yorumla
Kahveligunler0 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Squid game çünkü diğerini izlemedim 1 2 Yorumla PastiLL +1 yıl izlemeni öneririm Kahveligunler0 +1 yıl Izleyecegim
αѕσѕчαlhαním Takip Et Xper 1 Yaş: 27 2 ay Alice in borderland benmde tercihim ama bir k-drama ile j-dramayı kıyaslamak bi tık sacma bence yinede iyiside baya emek harcanmıs diziler 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar