Tartışacağım birini arıyorum. Bence kadın kendi açısından haklı adam kendi yetersizliğini kapamak için karısının hayatını çalmış. Yine de adamın onlara iyi bir hayat sunduğunu düşünüyorum. Hastanede sürünüp maddi problem yaşamaktansa karısını daha kolay bir hayata sürüklemiş. Ben Jack'in tarafındayım. Sizin görüşleriniz nedir?
güzel bir konuyu ucu açık anlamsız sahnelerle biraz boğmuşlar. sırf gerilim yaratmak için bağlanmadan bırakılan sahneler yüzünden konu yeterince iyi işlenememiş.
@Cbcvlh iyi sabahlar, sitede yeniyim ben. Burada bir soru sordum da kaldırıldı, xper puanım da yetmediği için kimseye ulaşamadım. Erkeklere soramıyorum dalga geçerler diye. Mesaj yoluyla ulaşır mısın? Bir kıza sormam daha doğru diye düşünüyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
jack karakterinin bu yolu seçmiş olması daha derinlikli ve sağlam ifade edilebilirdi bence çünkü böyle çok yavan ve alt yapısı zayıf bir geçiş olmuş.
Jack depresyondaydı iş bulamıyordu saygın ve sevilen bir adam olmak istedi
güzel bir konuyu ucu açık anlamsız sahnelerle biraz boğmuşlar. sırf gerilim yaratmak için bağlanmadan bırakılan sahneler yüzünden konu yeterince iyi işlenememiş.
@Cbcvlh iyi sabahlar, sitede yeniyim ben. Burada bir soru sordum da kaldırıldı, xper puanım da yetmediği için kimseye ulaşamadım. Erkeklere soramıyorum dalga geçerler diye. Mesaj yoluyla ulaşır mısın? Bir kıza sormam daha doğru diye düşünüyorum.
Özeldem yazarmsn bikaç şey sorcam