Netflix, Amazon Prime, Disney Plus, Blue TV, YouTube Prime gibi gün geçtikçe çoğalan dijital platformlar, karasal yayında yapılan dizi, film ve belgeselleri kendi bünyesine çekmeyi başardı. Eh olanakları yüksek olduğundan yapımcılar bu gücü görmezden gelemediler. Dolayısıyla karasal yayın izlenme oranları oldukça düştü. Siz ne durumdasınız? Yoksa hala üye olmadınız mı?
Herhangi bir dijital platforma üye oldunuz mu? Tavsiye ettiğiniz platform hangisidir?
Şu an Netflix, Disney plus, Amazon Prime üyeyim. Bu ay Blutv üyeliğimi iptal ettirdim Game of Thrones dizisi izlemek için üye olmuştum bitirdim bu yüzden kapattırdım. Bu 3 platform işimi tamamlıyor. Ama en çok Netflix dizi film çıkarttığı için en çok onu kullanıyorum. Amazon da Yüzüklerin efendisi, Zaman çarkı, The boys ve bir kaç dizi var onu dışında bir şey yok pek. Disney ise Marvel dizileri ve bir kaç film dizi için üye oldum ama en çok Netflix işe yarıyor. Daha fazla içerik geliyor. Mesela: Alice in borderland, Squet Game, Stranger Things, You, Queen Gambit, Arcane, Ragnarok, 1899, Black Mirror ve daha bir çok içeriği var. Daha izleyeceğim çok dizisi var o yüzden en fazla Netflix işe yarıyor.
Amazon için üyeliğe devam et. God of War dizisi çıkacakmış. Yüzüklerin Efendisi dizisi beni ilk sezonda hayal kırıklığına uğrattı ama gene de bekliyorum işte...😍
Amazona devam ederim. 8 TL zaten. Para olarak bir şey değil. Ama blutv 35 TL verirken bir an 49 TL olunca oraya o kadar para vermek yazık. Disneye ise yıllık vermiştim ondan temmuza kadar rahatım. Netflix ise babam veriyor ödemeyi.
Netflix , A. Prime , Disney plus , youtube premium üyeliklerim var HBO max gelirse ona da üye olacağım the last of us için ama yok daha internetten seyredeceğiz sanırım.. prime dizi ve filmler için çok yatırım yapacak başladı hatta tavsiye ederim. peripheral çok iyi bir dizi olmuş
Netflix yıllardır kullaniyorum. Bunun dışında sırf reklam çilesi için YouTube Prime'a da üye oldum. Amazon Prime'ı sırf Güç Yuzukleri için aldım ama herkes gibi hayal kırıklığına uğradım. Fakaaaaatttttt God Of War dizisi geliyormus. Umarım onu da batırmazlar. Dolayısıyla A. Prime'a üyeliğe devamke... Tavsiyeni inceleyeceğim. 😃✌️
Hepsine üye oldum en son Netflix'e karar kılmıştım bayağı çeşitli diziler vardı hoşuma gitmişti de sıkıldım onu da iptal ettim, neredeyse her dizide eşcinsellik var aw. Disney'de bile bu kadar yok, normal hayatta bu kadar eşcinsel mi var? İlla eşcinsellik de işlenecek dizilerde küçük de olsa.
Yt premium üyesiyim 1 yıldan beri kulanmaya devam ediyorum.