Anime gerçekten de yaşa bakmıyormuş. Death Note animesindeki Light ve Ryuzaki'nin zekasından sonra sonra Classroom Of The Elite'deki Ayanokoji'nin zekasına hayran kaldım. Resmen animeyi onlar izletiyor.

Anime gerçekten de yaşa bakmıyormuş. Death Note animesindeki Light ve Ryuzaki'nin zekasından sonra sonra Classroom Of The Elite'deki Ayanokoji'nin zekasına hayran kaldım. Resmen animeyi onlar izletiyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ant man 3 ve john wick 4
John Wick efsane ya :D Hafızamı kaybedip unutsam da en baştan izleyebilsem keşke.
Noveli daha iyi bu arada animedeki ayanokoji noveldekine kıyasla daha farklı
Ya ben noveline bakıyorum ama nerede kaldığımı bulamıyorum. :D 2 sezonu da izledim o yüzden novele baştan başlamaya üşeniyorum. 😅
Ahahhah bende üşeniyorum baya geçenlerde baştan başlamıştım da kaldı öyle ama emin ol animeyle alâkası yok bence açık ara animesini novelin reklamını yapmak için yapmışlar
Bana da öyle geldi. Novel bambaşka bir şeymiş.
Bu arada aklıma gelmişken, bir arkadaşım Naruto'yu baştan sona bitirdi. Hatta şu an Boruto'yu izliyor.
Yeni bölüm gelmediğinde mangadan okuyorum diyordu ama sence onun mangası ve animesi bire bir aynı olabilir mi?
Seriye göre değişir şimdi ama genelde mangadan uyarlanan animeler mangaya sadık kalır
Anladım, sağ olasın :)
Evet “hayatımın devamı 2”
Maalesef o filmi çekecek yönetmen yokmuş üzgünüm.
Yo var
Başarılar dilerim ona :)
Yok.