Diziler & Filmler Yalı Çapkını romantik komediye dönmedi mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor 14 haftadır hayallerimi kaplayan diziden sıkıldım. Ben Ferit gibi değil daha hareketli silahla gezen adamlar seviyorum Güncellemeler+1 yıl Geri yazdı elhamdülillah ☺️ Yalı Çapkını romantik komediye dönmedi mi? Cevapla Dizi Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Feritin şu bölümde Peloya yaptıklarına ayar oldum ya 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet bu kadarı da yapılmaz yani resmen 2 kadın aynı anda diyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bu çocuktan adam olmaz yok Yorumla Soran +1 yıl Knk ben sıkılıyorum ya muhabbet edelim mi Yorumla
gerçekçikız3400 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Başlarda dizi yine iyiydi şimdi kavga ve patırtı kütürtüden başka bişey değil çok saçma oldu inşallh hemen biter 0 0 Yorumla
Kızlardasormasınm Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 369 cevap paylaştı. 14 hafta mi o kadar oldu mu yaaaa 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 14. bölümü bitirdik Yorumla
Sevimsizpamukşeker Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Dizi hep saçmaydı ya benim için 0 0 Yorumla
lElizabeth Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Ferit adam mı bikere adamın iki karısı olmaz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben bunu yazdığımda şerefsizlik yapmamıştı. şu an tam şerefsizlik yaptı. Romantik komediler falan kalmadı Yorumla lElizabeth +1 yıl Kız gitti ya rahatladım🤣 Yorumla Soran +1 yıl Evet gerçekten o laflardan sonra kalamazdı zaten Allah muhafaza öyle olayların bir tanesini bile yaşamaktan Yorumla
benATEŞ Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Kurtlar vadisi başlar yakında onu izlersin 😂 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Öyle de değil sinirli adam da değil yani aşiret çocuğu gibi ağırbaşlı ciddi sözü geçen tiplerden Yorumla benATEŞ +1 yıl Okurken gına geldi izleyince gına gelmiyor mu sana Yorumla Soran +1 yıl La Ferit o tiplerden değil sadece eğlenceli bi çocuk işte Yorumla benATEŞ +1 yıl Dizi zaten saçmalık üzerine kurulu gerçek bir hayat hikayesi falan değil inanmayın suna Yorumla Soran +1 yıl Romantik komedi oldu iyice ya Ferit’te de hiçbir ciddiyet yok Yorumla benATEŞ +1 yıl Anlasildi sen Ferite taktın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Feritin şu bölümde Peloya yaptıklarına ayar oldum ya
Evet bu kadarı da yapılmaz yani resmen 2 kadın aynı anda diyo
bu çocuktan adam olmaz yok
Knk ben sıkılıyorum ya muhabbet edelim mi
Başlarda dizi yine iyiydi şimdi kavga ve patırtı kütürtüden başka bişey değil çok saçma oldu inşallh hemen biter
14 hafta mi o kadar oldu mu yaaaa
14. bölümü bitirdik
Dizi hep saçmaydı ya benim için
İzlemem bike fşslxkvj
Ferit adam mı bikere adamın iki karısı olmaz
Ben bunu yazdığımda şerefsizlik yapmamıştı. şu an tam şerefsizlik yaptı. Romantik komediler falan kalmadı
Kız gitti ya rahatladım🤣
Evet gerçekten o laflardan sonra kalamazdı zaten Allah muhafaza öyle olayların bir tanesini bile yaşamaktan
Kurtlar vadisi başlar yakında onu izlersin 😂
Öyle de değil sinirli adam da değil yani aşiret çocuğu gibi ağırbaşlı ciddi sözü geçen tiplerden
Okurken gına geldi izleyince gına gelmiyor mu sana
La Ferit o tiplerden değil sadece eğlenceli bi çocuk işte
Dizi zaten saçmalık üzerine kurulu gerçek bir hayat hikayesi falan değil inanmayın suna
Romantik komedi oldu iyice ya Ferit’te de hiçbir ciddiyet yok
Anlasildi sen Ferite taktın
Sacmaladilar iyice her dizide oldugu gibi
Cok itici be
Kim