Diziler & Filmler The Office dünyanın en iyi sitcomu mu? MelisaDurgun Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Tabii ki de Katılıyorum Evet Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç The Office dünyanın en iyi sitcomu mu? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
HalilTaşkeser Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl 5 bölüm falan izledim ama o kadar da sarmadı beni ya. Çerezlik gibi geldi bana 0 0 Yorumla
David_Caine Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 80% +1 yıl Minik tadımlık bence.. güzel 0 6 Yorumla MelisaDurgun +1 yıl 9 sezon tadıyorsun tabii Yorumla David_Caine +1 yıl Sıkılmazsan tadimlik :)) ama kitlenip izlersen sıkılırsın bence Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Ne kesinlikle katılmıyorummmm hatta ikinci kez en baştan izleyeceğimmmmm Yorumla David_Caine +1 yıl Ahahahaa tamammm sakin ol minikk prenses :)) hadi izle en bastann.. hem sen neden sabah sabab ayaktasin:) Yorumla MelisaDurgun +1 yıl İşlerim olamaz mı Yorumla David_Caine +1 yıl Sakin ol atarlı civciv.. Olabilirr.. genelde kızlar bu saatte 5. uykusunda olur i yüzden dedim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
5 bölüm falan izledim ama o kadar da sarmadı beni ya. Çerezlik gibi geldi bana
Minik tadımlık bence.. güzel
9 sezon tadıyorsun tabii
Sıkılmazsan tadimlik :)) ama kitlenip izlersen sıkılırsın bence
Ne kesinlikle katılmıyorummmm hatta ikinci kez en baştan izleyeceğimmmmm
Ahahahaa tamammm sakin ol minikk prenses :)) hadi izle en bastann.. hem sen neden sabah sabab ayaktasin:)
İşlerim olamaz mı
Sakin ol atarlı civciv.. Olabilirr.. genelde kızlar bu saatte 5. uykusunda olur i yüzden dedim
en iyisi diyemem ama iyui
o da ne? Bilgim yok
İzlemedim ama evet
katılıyorum evet
Seinfield
İzlemedim