Kültür & Sanat Sence 2022 yılının en iyi Türk filmi hangisiydi? kralkaan34 Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Recep İvedik 7 Çakallarla Dans 6 Müjdemi İsterim Bergen Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sence 2022 yılının en iyi Türk filmi hangisiydi? Cevapla Film Soruları En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 29,2b cevap paylaştı. Bergen 0 0 Yorumla
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Aralarından Recep İvedik'i izledim sadece. O da yılın en iyi filmi sayılmazdı benim için. 1 0 Yorumla
BerkaySamet Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Çoğu Bergen demiş ama hiç izlemedim merak ettim şimdi. Recep İvedik 7 izledim hiç sevmedim Recep ivedik karakteri ölmüş gibiydi. 0 0 Yorumla
KaRa-MaSKee Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl sedece recep ivediki izledim.. bu filmden muhtarlar çok rahatsız olmuş :D 0 0 Yorumla
David_Caine Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 80% +1 yıl Kesinlikle Recep İvedik 7. Ülke durumunu çok güzel özetlemiş. 0 5 Yorumla Hayattamiyimm +1 yıl Oha daha çıkmadı Yorumla KaRa-MaSKee +1 yıl @Hayattamiyimm izledik bile dizipalda var Yorumla sevimliihatun +1 yıl Hayır çıktı Yorumla KaRa-MaSKee +1 yıl @sevimliihatun dizipal sitesinde var izlemek istiyen ordan izlesin Yorumla David_Caine +1 yıl @Hayattamiyimm çıktı tabi ki. Twitter'de TT'den düşmesi hiç. Yorumla
Merhametli_Adam Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 97% +1 yıl Recep ivedik serisini film kabul eden zekada sorun olabilir 0 0 Yorumla
VesSelamTR Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 319 cevap paylaştı. Recep ivediği daha izlemedim ama bence çakallarla dans daha iyi. Yönetmeni harika 0 0 Yorumla
bestiiikub Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Yani listede farklı şeyler olmasını isterdim ama Bergen en iyisi kaldı 1 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 823 cevap paylaştı. Bergen olabilir. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 13,9b cevap paylaştı. Bergen dramatik ama izlemedm yine de güzeldr 0 0 Yorumla
HardChoice Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Bergen diyorum. Diğerlerinin hiç şansı yok. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bergen
Aralarından Recep İvedik'i izledim sadece. O da yılın en iyi filmi sayılmazdı benim için.
Çoğu Bergen demiş ama hiç izlemedim merak ettim şimdi. Recep İvedik 7 izledim hiç sevmedim Recep ivedik karakteri ölmüş gibiydi.
sedece recep ivediki izledim.. bu filmden muhtarlar çok rahatsız olmuş :D
Kesinlikle Recep İvedik 7. Ülke durumunu çok güzel özetlemiş.
Oha daha çıkmadı
@Hayattamiyimm izledik bile dizipalda var
Hayır çıktı
@sevimliihatun dizipal sitesinde var izlemek istiyen ordan izlesin
@Hayattamiyimm çıktı tabi ki. Twitter'de TT'den düşmesi hiç.
Recep ivedik serisini film kabul eden zekada sorun olabilir
Recep ivediği daha izlemedim ama bence çakallarla dans daha iyi. Yönetmeni harika
Yani listede farklı şeyler olmasını isterdim ama Bergen en iyisi kaldı
Bergen çok güzeldi
Bergen'e gittim ve çok beğendim.
Bergen olabilir.
Bergen dramatik ama izlemedm yine de güzeldr
Bergen diyorum. Diğerlerinin hiç şansı yok.
Bergen
Bergen
Recep ivedik
Bergen
Bergen.
Arka sokaklar
Müjde mi isterimi merak ediyorum
Kesinlikle Bergen.
Bergen
Bergen
Anlamli
Bergen