Diziler & Filmler Kısmetse olura gitseniz size talip olur muyum diyim mi? _bunaldumyaa Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Artık izleyemiyom 2,5 saat ne ya nasi izleyeyim insaf neyse sizinle cekcez o yuzden Güncellemeler+1 yıl Sen isteeee kismetse oluuurrr sen yeter ki sev kismetse oluuurrr Güncellemeler+1 yıl https://youtu.be/jJyLJ5zBbxk Kısmetse olura gitseniz size talip olur muyum diyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Olur söyle çok merak ediyorum 0 3 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Sen gozumden dustun baris noooovv u Barış_LonelyForever +1 yıl Hayıırrr bunu bana yapamazsın o kadar aşık olmuştum sana :( _bunaldumyaa +1 yıl Duygularımla alay bi de ha yazdim yazdim
yadsy Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl ajun beye cıkarım bıtbax yaparım bıde maykıl jekcsın yana çekılceksın :) 0 2 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl https://youtu.be/jJyLJ5zBbxk Yorumla yadsy +1 yıl hıc ızlemem kı tv. ınan Şu an uzaylı gıbı bakktım vallahı. merhaba dunya lı :) Yorumla
YourCall Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ben Kaan olurum orada 0 2 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Of favdi o ya gitti Yorumla YourCall +1 yıl O kadar yakışıklı olursan başına bela alırsın tabi Yorumla
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Olur söyle 😂kesin bana talep olursun 0 2 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Direkt nikah diyorum ben Yorumla Kadjdaks +1 yıl Tamam ben de rızası verdim kgkg Yorumla
CcC_ulkucuhatun_CcC Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Tamam de jsmsjs 0 2 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Olrrrmmm haluk kirmizi odaa Yorumla CcC_ulkucuhatun_CcC +1 yıl Ben de olurdum hahhah 🤣🤣🤣 Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Kısmetse olura gitmem. 0 2 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Mizikci Yorumla SporcuMan18013 +1 yıl Mızıkçılığı severim😂 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Bitane düzgün biri yokki hepsi yapay oradakilerin 0 8 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Taam iste ben dogqlim Yorumla umutymw +1 yıl Doğallık en güzeli zaten ordaki kızların hepsi gelip önümde diz çökse yine yüz vermem 🤣 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl En dogali aybuke onun bile büssürü estetiği var Yorumla umutymw +1 yıl Kalçası estetik onun direk boynuna çakal dövmesi yaptırmış sildirmiş canım tek amacı takipçi kasmak olan bir ergen oda Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Oyle deme sedat saygi duymuyorum dedi diye kadin dusmani ilan edildi djmsmdmsmdmdndnnd Yorumla umutymw +1 yıl Sedat valla aralarındaki en dobra sağlam adam öyle diyim tam bir semt çocuğu içimizden biri 😄bende olsam saygı duymazdım öyle birine sırf hayran oldu diye boynuna kocaman dövme yaptırmak bu kızın ailesi bişey demiyor mu acaba Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl İyi iyi sen de gel kirmizi odaya dusuncelerimiz ayniymis Yorumla umutymw +1 yıl 🤣Yani çoğu kişi öyle düşünüyordur bence çok aramışlarmıdır merak ediyorum bunları seçerken Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl De bakayım 0 4 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Sizin adayiniz yok mu hanimefendi bayan kadini 😔 Yorumla Lobellia +1 yıl Küstüm ona Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Oooooo hemen firsattan istifade kapayim seni Yorumla Lobellia +1 yıl Kap da kahrolsun biraz Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl De prensesim 0 1 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Ogulcan cansel oluruz senlen Yorumla
Umursamazbirpanda_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Hadi de 0 10 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Baska aday tanirsin sen kesin hic guven vermion bana Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl Napim çağırıyorlar 🙄 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Gitmicem ksrim var diceksin Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl Annem yabancılarla konuşma dedi derim 😌 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Yok yok olmaz senlen bi de ana kuzusu cikti aaaaa ımdaaat Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl Allah korusun deme öyle annemle pek aram yoktur dhdksjd Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Oh rahatladımmm hazir edin kinaaayiii kizlaar kizzzlaaaar gelin hanim gidioooo yuregim sizlaaar 👰🏽♀️👰🏽♀️👰🏽♀️ Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl Eyvah ben kaçıyom Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Demisti siradakkii Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl Bb Yorumla
The-Observer Takip Et Xper 3 Yaş: 103 +1 yıl yarışmanın kurallarına pek hakim değilim 0 1 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Herkes bana aday olmak zorunda baska birine bakmak yok tek kural bu Yorumla
beratbeeyyy Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Sole 0 4 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Burcunnnn? Yorumla beratbeeyyy +1 yıl Terazi Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Ovvvv nooo bu iliski baslamadan bitsin Yorumla beratbeeyyy +1 yıl Amen Yorumla
KayıpPsikopat_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl söyle 0 4 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Himmmmmm maco musun Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl biraz Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Oooo asik oldmmmmmm 😍😍😍😍😍👰🏽♀️👰🏽♀️👰🏽♀️👰🏽♀️👰🏽♀️ Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl emin miain:D Yorumla
Classicc Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Kısmetse olur ya 0 4 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Bu nwsi 27Neyse hosuma kactin cagir beni kirmizi odaya Yorumla Classicc +1 yıl Benimle kırmızı odaya gelir misiniz madam 😏 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Oluuuur sanw yürüyen arkadaslaeimin sacini da yolarım hatta 😍😍😍😍 Yorumla Classicc +1 yıl 😀😀😏 Yorumla
internet_cocuk Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl bana talip olmazsın 0 1 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Direkt nikah Yorumla
BlueTree Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl De.. 0 2 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Himmm anlat kendini biraz düşünim Yorumla BlueTree +1 yıl Tipime göre söyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Olur söyle çok merak ediyorum
Sen gozumden dustun baris noooovv
Hayıırrr bunu bana yapamazsın o kadar aşık olmuştum sana :(
Duygularımla alay bi de ha yazdim yazdim
ajun beye cıkarım bıtbax yaparım bıde maykıl jekcsın yana çekılceksın :)
https://youtu.be/jJyLJ5zBbxk
hıc ızlemem kı tv. ınan Şu an uzaylı gıbı bakktım vallahı. merhaba dunya lı :)
Ben Kaan olurum orada
Of favdi o ya gitti
O kadar yakışıklı olursan başına bela alırsın tabi
Olur söyle 😂kesin bana talep olursun
Direkt nikah diyorum ben
Tamam ben de rızası verdim kgkg
Tamam de jsmsjs
Olrrrmmm haluk kirmizi odaa
Ben de olurdum hahhah 🤣🤣🤣
Kısmetse olura gitmem.
Mizikci
Mızıkçılığı severim😂
Bitane düzgün biri yokki hepsi yapay oradakilerin
Taam iste ben dogqlim
Doğallık en güzeli zaten ordaki kızların hepsi gelip önümde diz çökse yine yüz vermem 🤣
En dogali aybuke onun bile büssürü estetiği var
Kalçası estetik onun direk boynuna çakal dövmesi yaptırmış sildirmiş canım tek amacı takipçi kasmak olan bir ergen oda
Oyle deme sedat saygi duymuyorum dedi diye kadin dusmani ilan edildi djmsmdmsmdmdndnnd
Sedat valla aralarındaki en dobra sağlam adam öyle diyim tam bir semt çocuğu içimizden biri 😄bende olsam saygı duymazdım öyle birine sırf hayran oldu diye boynuna kocaman dövme yaptırmak bu kızın ailesi bişey demiyor mu acaba
İyi iyi sen de gel kirmizi odaya dusuncelerimiz ayniymis
🤣Yani çoğu kişi öyle düşünüyordur bence çok aramışlarmıdır merak ediyorum bunları seçerken
Kısmet olmadı.
De bakayım
Sizin adayiniz yok mu hanimefendi bayan kadini 😔
Küstüm ona
Oooooo hemen firsattan istifade kapayim seni
Kap da kahrolsun biraz
De prensesim
Ogulcan cansel oluruz senlen
Hadi de
Baska aday tanirsin sen kesin hic guven vermion bana
Napim çağırıyorlar 🙄
Gitmicem ksrim var diceksin
Annem yabancılarla konuşma dedi derim 😌
Yok yok olmaz senlen bi de ana kuzusu cikti aaaaa ımdaaat
Allah korusun deme öyle annemle pek aram yoktur dhdksjd
Oh rahatladımmm hazir edin kinaaayiii kizlaar kizzzlaaaar gelin hanim gidioooo yuregim sizlaaar 👰🏽♀️👰🏽♀️👰🏽♀️
Eyvah ben kaçıyom
Demisti siradakkii
Bb
yarışmanın kurallarına pek hakim değilim
Herkes bana aday olmak zorunda baska birine bakmak yok tek kural bu
Sole
Burcunnnn?
Terazi
Ovvvv nooo bu iliski baslamadan bitsin
Amen
söyle
Himmmmmm maco musun