Diziler & Filmler Avatar 2'yi izlediniz mi? _MelisYıldız_ Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bugün izledim çok güzeldi ama umarım 3. film için 13 yıl beklemezler yine 😄 Avatar 2'yi izlediniz mi? Cevapla Film Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. Avatar izledim beğendim görsellik süprerdi ama filmin süresi 3 saat olunca sıkıldım biraz 1 2 Yorumla _MelisYıldız_ +1 yıl Ben farkına bile varmadım film sırasında sardı baya 😄 u Barış_LonelyForever +1 yıl Anladım bakalım 3. film nasıl olacak :D bu sefer 13 yıl beklemeye gerek yok
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,3b cevap paylaştı. ilk gün izledim güzeldi 3. film de çekildi çoktan 13 yıl bekletmezler :d 1 4 Yorumla _MelisYıldız_ +1 yıl Bunu bende duydum 3. hatta 4. filmde hazırmış :D Yorumla s Taciiiii +1 yıl 4. tam hazır değil ama 3. film hazır :D vizyona girecek kesin Yorumla _MelisYıldız_ +1 yıl Cameron dayın oluyor herhal :D 🤣 Yorumla s Taciiiii +1 yıl amca oğlu olur kendisi aramız da iyidir :D Yorumla
Chrysalis Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Çıktı mı 😯 ilk filmi çok güzeldi ikincisini de izlerim artık 1 1 Yorumla _MelisYıldız_ +1 yıl Evet 16 aralıktan beri vizyonda 🙂 Yorumla
Lotus____ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Henüz izlemedim 🥺 of gerçekten ya, çekmek bu kadar zor olmamalıydı😄 1 2 Yorumla _MelisYıldız_ +1 yıl Çok iyiydi ilk fırsatta hemen gidip izle 😄 Yorumla Lotus____ +1 yıl Damam🤭🤭 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 553 cevap paylaştı. 3 saatin ilki bitti. uzun süre yav. yarın devam ederim 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 377 cevap paylaştı. izliyorum ama hiç bir şey ilki kadar çekici olmuyor 1 0 Yorumla
King_Baudoin Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hala izlemedim ya, ilkinden sonra yıllarca heves ile beklemiştim o kadar zaman oldu ki hevesim kaçmış 0 0 Yorumla
Sҽɾƙαɳ Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl En kısa sürede izliycem ilki muhteşemdi, 2. sinin de fragmanı güzeldi 1 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 497 cevap paylaştı. Evet izledim çok güzel film 1 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,7b cevap paylaştı. Nasıl di film aksiyon varmiydi filmde 1 0 Yorumla
ZeyneOpe Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl İzlemedim ama izlemeyi düşünüyorum inşallah 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Avatar izledim beğendim görsellik süprerdi ama filmin süresi 3 saat olunca sıkıldım biraz
Ben farkına bile varmadım film sırasında sardı baya 😄
Anladım bakalım 3. film nasıl olacak :D bu sefer 13 yıl beklemeye gerek yok
ilk gün izledim güzeldi 3. film de çekildi çoktan 13 yıl bekletmezler :d
Bunu bende duydum 3. hatta 4. filmde hazırmış :D
4. tam hazır değil ama 3. film hazır :D vizyona girecek kesin
Cameron dayın oluyor herhal :D 🤣
amca oğlu olur kendisi aramız da iyidir :D
Çıktı mı 😯 ilk filmi çok güzeldi ikincisini de izlerim artık
Evet 16 aralıktan beri vizyonda 🙂
Henüz izlemedim 🥺 of gerçekten ya, çekmek bu kadar zor olmamalıydı😄
Çok iyiydi ilk fırsatta hemen gidip izle 😄
Damam🤭🤭
3 saatin ilki bitti. uzun süre yav. yarın devam ederim
izliyorum ama hiç bir şey ilki kadar çekici olmuyor
Hala izlemedim ya, ilkinden sonra yıllarca heves ile beklemiştim o kadar zaman oldu ki hevesim kaçmış
En kısa sürede izliycem ilki muhteşemdi, 2. sinin de fragmanı güzeldi
Evet izledim çok güzel film
Nasıl di film aksiyon varmiydi filmde
Ben de bugun izledim, guzeldi
İzlemedim ama izlemeyi düşünüyorum inşallah
Henüz izlemedim kaçak izleriz
İzlerim Bi ara
İzlemedim henüz.
İzlemedim
Tanışabilir miyiz