Diziler & Filmler Game of Thrones’a yeniden başladım. Sen en son hangi diziye yeniden başladın? s Kimikio Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 91 Yapay Zekaya Sor Game of Thrones’a yeniden başladım. Sen en son hangi diziye yeniden başladın? 📺 Game of Thrones’a yeniden başladım. Sen en son hangi diziye yeniden başladın? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl WitcherWarrirorKurtlar vadisi 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Vadisiz olamazdı 😄 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. En son Loki dizisini tekrar izlemiştim 1 0 Yorumla
Alacabulaca Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Uzun zamandır hiçbir şey izlemediğim için, izlediklerimin tekrarlarına bile bakmıyorum artık.Şu diziyi izlemeyen bir ben kaldım galiba. 2 2 Yorumla s Kimikio +1 yıl Aaaa çok iyi dizi bence 😊 Yorumla Alacabulaca +1 yıl Doğrudur Yorumla
Bakımlıkızçehanım Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Dizilerle pek aram olduğunu söylenemez :)Ama Game of Thrones izlemeyen kalmamış sanırım. Bir gün bende izleyeyim bakalım nasılmış:) 1 2 Yorumla s Kimikio +1 yıl İzlemediysen izlemelisin, ilk çıktığında bir çırpıda izliyordum. Yeniden başladım, seviyorum severek izliyorum Yorumla Bakımlıkızçehanım +1 yıl O zaman ilk boşluğumda, izlemeye başlıyorum. Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Ben Türk takılıyorum.. Kuzey Güney i izliyorum, favorimdi hep 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Türk olarak favorilerim; En Son Babalar Duyar ve Yeşil Deniz. Yeşil Deniz’in de ayrı bir havası var 😊 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ezeldi en son yeniden başlayıp bitirdiğim dizi 1 6 Yorumla s Kimikio +1 yıl Hemen akıllarda kalan bir sahne yolluyorum, lütfen hattan ayrılmayınız 🙂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Tamam bekliyorum 😅 Yorumla s Kimikio +1 yıl https://youtube.com/watch?v=NnDqyWBYIsk Yorumla s Kimikio +1 yıl Bir ihtimal daha var... Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Off evet süper bi sahneydi. Seninle benim aramdaki fark kardeşşşş, sen kendin için yalvarırsın ben sevdiklerim için. Sen adamlarına öldürmeyi öğretirsin ben ölmeyi ✌️ Yorumla s Kimikio +1 yıl 😎😊 Yorumla
Pikauv Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl All of dead tekrar izledim, yine çokzeldi ahsj 1 2 Yorumla s Kimikio +1 yıl Ona bir başlayamadım Yorumla Pikauv +1 yıl Başla çabukkk Yorumla
SextraOrdinary Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 69% +1 yıl Friends... İki defa bitirdim şu an ara ara cerezlik seçtiğim bölümleri izleyip uyuyorum. Kopamiyorum. 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dizileri fazla takip eden biri değilim ben, sıkılıyorum.. Fakat olmuştu eskiden üzerinden tekrar geçtiğim diziler.. Keyifli geceler.. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. Geçen Türkiye’de bir doktorcisi yayınlanmış sekiz bölüm sürmüş onu izliyorum iyi gibi kdjxjxjxjjx 1 0 Yorumla
NickBırakmadınız Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl İzleyeceğim yüzlerce dizi film olduğu için hiçbirine yeniden başlayamam 1 0 Yorumla
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bir süredir hiçbir şey izlemediğimi fark ettim. 😅 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Bazen ben yemek yemediğimi fark ediyorum, o da kötü 🤣 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 823 cevap paylaştı. Dizi izlemiyorum hocam 1 3 Yorumla s Kimikio +1 yıl Filmci misin 🙂 Yorumla SwordOfDemocles +1 yıl Belgesel meraklısıyım ben. History chanel, Viasat History, Discovery, Discovery Science, Science & vie, Viasat Explore, Natgeo gibi kanalları izlerim. Yorumla s Kimikio +1 yıl Güzelmiş 🙂 Yorumla
Séduire Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ben dizi izlemeyi bırakalı çok oldu 😅 1 4 Yorumla s Kimikio +1 yıl Filmci misin Yorumla Séduire +1 yıl Aynen öyle Yorumla s Kimikio +1 yıl Arada önerin olursa dinleyebilirim 😊 Yorumla Séduire +1 yıl Büyük Budapeşte Oteli’ni izleyebilirsin başlangıç olarak 😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl mr bad diye dizi çok güzell 1 3 Yorumla s Kimikio +1 yıl Konusu nedir izlemedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nan xingin yazdığı karakter gerçek oluyo aslında yazar çok güzel bir ç drama ben bayılırım c drama izlemeyi zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl daha 1. bölümü bitirdim ve harika biri yakışıklı diğeri saf ve güzel Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Bende büyük ihtimal başlarım bu filme. 1 0 Yorumla
Lithoniel Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Avrupa yakası 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Aaa bak favorilerimden birisidir Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dizi izlemiyorum 1 0 Yorumla
yinemis Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Wednesday 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Hep karşıma çıkıyor ama izleyemedim 😑 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Witcher
Warriror
Kurtlar vadisi
Vadisiz olamazdı 😄
En son Loki dizisini tekrar izlemiştim
Uzun zamandır hiçbir şey izlemediğim için, izlediklerimin tekrarlarına bile bakmıyorum artık.
Şu diziyi izlemeyen bir ben kaldım galiba.
Aaaa çok iyi dizi bence 😊
Doğrudur
Dizilerle pek aram olduğunu söylenemez :)
Ama Game of Thrones izlemeyen kalmamış sanırım. Bir gün bende izleyeyim bakalım nasılmış:)
İzlemediysen izlemelisin, ilk çıktığında bir çırpıda izliyordum. Yeniden başladım, seviyorum severek izliyorum
O zaman ilk boşluğumda, izlemeye başlıyorum.
Ben Türk takılıyorum.. Kuzey Güney i izliyorum, favorimdi hep
Türk olarak favorilerim; En Son Babalar Duyar ve Yeşil Deniz. Yeşil Deniz’in de ayrı bir havası var 😊
Ezeldi en son yeniden başlayıp bitirdiğim dizi
Hemen akıllarda kalan bir sahne yolluyorum, lütfen hattan ayrılmayınız 🙂
Tamam bekliyorum 😅
https://youtube.com/watch?v=NnDqyWBYIsk
Bir ihtimal daha var...
Off evet süper bi sahneydi. Seninle benim aramdaki fark kardeşşşş, sen kendin için yalvarırsın ben sevdiklerim için. Sen adamlarına öldürmeyi öğretirsin ben ölmeyi ✌️
😎😊
All of dead tekrar izledim, yine çokzeldi ahsj
Ona bir başlayamadım
Başla çabukkk
Friends... İki defa bitirdim şu an ara ara cerezlik seçtiğim bölümleri izleyip uyuyorum. Kopamiyorum.
Dizileri fazla takip eden biri değilim ben, sıkılıyorum.. Fakat olmuştu eskiden üzerinden tekrar geçtiğim diziler.. Keyifli geceler..
Geçen Türkiye’de bir doktorcisi yayınlanmış sekiz bölüm sürmüş onu izliyorum iyi gibi kdjxjxjxjjx
İzleyeceğim yüzlerce dizi film olduğu için hiçbirine yeniden başlayamam
Bir süredir hiçbir şey izlemediğimi fark ettim. 😅
Bazen ben yemek yemediğimi fark ediyorum, o da kötü 🤣
Dizi izlemiyorum hocam
Filmci misin 🙂
Belgesel meraklısıyım ben.
History chanel, Viasat History, Discovery, Discovery Science, Science & vie, Viasat Explore, Natgeo gibi kanalları izlerim.
Güzelmiş 🙂
Ben dizi izlemeyi bırakalı çok oldu 😅
Filmci misin
Aynen öyle
Arada önerin olursa dinleyebilirim 😊
Büyük Budapeşte Oteli’ni izleyebilirsin başlangıç olarak 😅
mr bad diye dizi çok güzell
Konusu nedir izlemedim
nan xingin yazdığı karakter gerçek oluyo aslında yazar çok güzel bir ç drama ben bayılırım c drama izlemeyi zaten
daha 1. bölümü bitirdim ve harika biri yakışıklı diğeri saf ve güzel
Asmalı Konak 😅
Bende büyük ihtimal başlarım bu filme.
Vampire diaries.
Avrupa yakası
Aaa bak favorilerimden birisidir
The Walking Dead
Dizi izlemiyorum
şefkat tepeye
Wednesday
Hep karşıma çıkıyor ama izleyemedim 😑
Vikingler