Diziler & Filmler Kim Milyoner Olmak İsterden Aradılar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Arkadaşlar Yaklaşık 2 Hafta Önce Başvuru Yaptım Bugün Aradılar Kısa Bir Tanıtım Videosu Gönderin Dediler Çağırırlarmı Sizce Kim Milyoner Olmak İsterden Aradılar? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 97% 1 yıl Bir ihtimal 🤔 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Umarım Çağırırlar Seni de Joker Yapıcam 😅 Yorumla
2umra Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl guzel konusma yaparsan cagirirlar 0 32 Yorumla Soran 1 yıl İnşallah Yorumla Soran 1 yıl Joker Yapimmi Seni sjsjjs Yorumla 2umra 1 yıl QBXJGQEKXGWB Yorumla 2umra 1 yıl olur olur parayi paylasiriz 100 lira verirsin artık hediye Yorumla Soran 1 yıl Çağırırlarsa Yüksek Mevlada Para Alırsam Yarısı Senin 😂 Yorumla 2umra 1 yıl adam ya kral Yorumla Soran 1 yıl 100 Lira Ssnin Köpeğin Olsun 😊 Yorumla 2umra 1 yıl 😋😋 Yorumla Soran 1 yıl Nerelisiniz Joker Hanım 😄 Yorumla 2umra 1 yıl İstanbul sen Yorumla Soran 1 yıl Bartın Yorumla Soran 1 yıl Her Sene Gelirim Ama Kartal Pendik Kadıköy Filan Yorumla 2umra 1 yıl Uzak ya Yorumla Soran 1 yıl Öyle Siz Hangi İlçedesiniz Yorumla Soran 1 yıl Belki Tanışmış Oluruz Sizde İsterseniz Yorumla 2umra 1 yıl Yaşın kaç Yorumla Soran 1 yıl Siz Büyüksünüz 2 Yaş Benden 😅 Yorumla Soran 1 yıl 18. Yorumla Soran 1 yıl Tanışmak İsterim Açıkçası 😊 Yorumla 2umra 1 yıl 20 yaşında degilim Yorumla Soran 1 yıl Kaç Yaşındasınız Yorumla Soran 1 yıl Ciddimisin Yorumla Soran 1 yıl Fotoğrafınız Öyle Durmuyor da Yorumla 2umra 1 yıl Evet ciddiyim Yorumla Soran 1 yıl Tanışma Şansımız var mı Belki Yorumla Soran 1 yıl Arkadaşım Filan Olabilirsiniz Yorumla Soran 1 yıl ya da Yorumla 2umra 1 yıl burdan mi tanisicaz Yorumla Soran 1 yıl Yazdınmı Yorumla Soran 1 yıl Instagram Yazdım yorumu sildiler Site Yönetimi Yorumla 2umra 1 yıl benimde Yorumla 2umra 1 yıl yine yazdin silmesinler qoxhqkx Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bir ihtimal 🤔
Umarım Çağırırlar Seni de Joker Yapıcam 😅
guzel konusma yaparsan cagirirlar
İnşallah
Joker Yapimmi Seni sjsjjs
QBXJGQEKXGWB
olur olur parayi paylasiriz 100 lira verirsin artık hediye
Çağırırlarsa Yüksek Mevlada Para Alırsam Yarısı Senin 😂
adam ya kral