Diziler & Filmler Dizi önerisi lazım? MuzluSoda8181 Takip Et Yoda Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yabancı dizi önerir misin breaking bad veya sons of anarcy gibi olursa güzel olur teşekkürler Dizi önerisi lazım? Cevapla Dizi Soruları Öneri Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. Güç yüzükleri dizisi 1 1 Yorumla MuzluSoda8181 +1 yıl Onuda izledim jsjsjsjs saol kanka
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı. Better Call Saul 1 5 Yorumla MuzluSoda8181 +1 yıl İzliycektim onu teşekkürler Yorumla DorothyBabe +1 yıl Mutlaka izle harika dizi Yorumla MuzluSoda8181 +1 yıl Breaking bad gibi mi Yorumla DorothyBabe +1 yıl Evet evet başları biraz yavaş ama sonradan baya akıyor. Hem Breaking Bad'de olan çoğu karakter orada da var. Yorumla MuzluSoda8181 +1 yıl Teşekkürler ozaman izliycem Yorumla
ahusiderinn00 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Kurtlar vadisi ilk 97 bölüm 1 13 Yorumla MuzluSoda8181 +1 yıl İzledim saol kank Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Ben izlemedim 😅 Yorumla MuzluSoda8181 +1 yıl Ozaman niye tavsiye ediyon jsjdhddj Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Ne blm çok ünlü diye sjfldjd Yorumla MuzluSoda8181 +1 yıl Sjjsjsjs ne zaman girsem pp en degişiyo aw Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl bunu eskiden de yaptiydim yaw ben de seninkini ilk defa gordum sjfldjd Yorumla MuzluSoda8181 +1 yıl Kötü ya benim ki üşenmesem degiştircem ama üşeniyom Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Panda güzell Yorumla MuzluSoda8181 +1 yıl Hangisiydi o jdjdj bir sürü panda var Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Hepsi sensin zaten sen pandasın 😂 Yorumla MuzluSoda8181 +1 yıl Jdhdjjjs yaa iyi en azından ayı değilim Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Evet ucundan dönmüşsün hahaha Yorumla MuzluSoda8181 +1 yıl Jsjsjsj yaaa Yorumla
Kurgicuyaazar Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 65% +1 yıl Travelers knk bu arada nerelerdeydin ya 😀 1 4 Yorumla MuzluSoda8181 +1 yıl Köye gittik ya jsjs teşekkürler Yorumla Kurgicuyaazar +1 yıl Köy hayatı nasıl peki senlik mi Yorumla MuzluSoda8181 +1 yıl Hayır değil ya çok sıkıldım hiç bir şey yok Yorumla Kurgicuyaazar +1 yıl De mi çok haklısın Yorumla
Mustzy Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Prison break 1 5 Yorumla MuzluSoda8181 +1 yıl İzledim abi ama teşekkürler Yorumla Mustzy +1 yıl Rica ederim kardeşim dexter izledin mi peki Yorumla MuzluSoda8181 +1 yıl Hayır onu izlemedim Yorumla Mustzy +1 yıl Tavsiye ederim beni baya sarmıştı Yorumla MuzluSoda8181 +1 yıl Tamam teşekkürler izlerim Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Narcos. 1 1 Yorumla MuzluSoda8181 +1 yıl İzledim onu ya teşekkürler yinede Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Güç yüzükleri dizisi
Onuda izledim jsjsjsjs saol kanka
Better Call Saul
İzliycektim onu teşekkürler
Mutlaka izle harika dizi
Breaking bad gibi mi
Evet evet başları biraz yavaş ama sonradan baya akıyor. Hem Breaking Bad'de olan çoğu karakter orada da var.
Teşekkürler ozaman izliycem
Kurtlar vadisi ilk 97 bölüm
İzledim saol kank
Ben izlemedim 😅
Ozaman niye tavsiye ediyon jsjdhddj
Ne blm çok ünlü diye sjfldjd
Sjjsjsjs ne zaman girsem pp en degişiyo aw
bunu eskiden de yaptiydim yaw ben de seninkini ilk defa gordum sjfldjd
Kötü ya benim ki üşenmesem degiştircem ama üşeniyom
Panda güzell
Hangisiydi o jdjdj bir sürü panda var
Hepsi sensin zaten sen pandasın 😂